Svenskt upprop mot WHO – säger nej till global hälsodiktatur

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Skärmdump exitwho.se

Läkare, sjuksköterskor och andra samlas nu för att försöka stoppa WHO:s planerade pandemilag och globala hälsoreglemente. Exitwho.se heter hemsidan, där man kan läsa mer om globalisternas planer samt skriva på ett upprop för att stoppa WHO. ”Sveriges självbestämmande försvinner om WHO tillåts bli en överstatlig lagstiftande organisation med oantastlig beslutanderätt som nu föreslås”, skriver man.

En rörelse som kallar sig ”Nätverket Exit WHO” har startat ett upprop för att lämna den globalistiska organisationen WHO, Världshälsoorganisationen, som finansieras av Bill Gates.

Detta med anledning av WHO:s nya globala hälsoreglemente och pandemilag, som etablerade medier närmast varit helt tysta om.

”Hösten 2023 riskerar Sverige sin suveränitet gällande folkhälsa om vi tillåter att WHO blir en överstatlig lagstiftande organisation med oantastlig beslutanderätt”, skriver gruppen på sin hemsida och fortsätter:

”WHO, Världshälsoorganisationen, föreslår genomgripande förändringar i sin författning, de internationella hälsoförordningarna, IHR – International Health Regulation. Förändringarna innebär i praktiken att WHO blir ett lagstiftande organ istället för ett rådgivande organ. Om medlemsländerna inte motsätter sig förändringarna innebär det att WHO får juridiskt bindande makt över Sverige och Sveriges befolkning samt övriga medlemsländer vid en av WHO utlyst hälsokris.”

Den 1 oktober planerar rörelsen en stor demonstration mot WHOs pandemifördrag och föreslagna nya makt.

Exit WHO har stöd av flera andra grupper, som Läkaruppropet.

– Runt år 2000 blev Big Pharma inkluderat i WHO, några år senare Bill Gates, och 2009 togs kravet på hög dödlighet vid en pandemi bort. Därmed kan varenda influensa klassas som en pandemi. WHO har idag i princip blivit ett multinationellt företag lett av Bill Gates med 194 länder som är att betrakta som underleverantörer till hans företagsimperium. Insynen i WHO är minimal. Det vore direkt förödande för vår civilisation om den föreslagna utvidgningen av WHO:s mandat genomförs, säger läkaren Sven Román i ett uttalande enligt Exit WHO.

”På tre dagar har Sveriges upprop mot att WHO enväldigt ska leda hanteringen av pandemier fått > 1000 signaturer. Vi hade tvingats införa lockdown, om förslaget hade genomförts 2019. Sveriges strategi med ett öppet samhälle var i särklass mest framgångsrik”, skriver Läkaruppropet i ett inlägg på Twitter.

I skrivande stund har över 2.000 personer skrivit på uppropet. Skriv på HÄR.

Läs tidigare relaterade artiklar:

Brittisk media varnar för WHO:s ”pandemifördrag”
”WHO blir världsregering” – globalisternas försök till hälsodiktatur
WHO-fördraget ett försök till världsregering – starka varningen från kongresskvinna
WHO varnar för dödligare virus och ny pandemi – kräver ”global hälsoarkitektur”
EU-politiker: WHO en ”terrororganisation” – som sprider ”dårskap och lögner”
Globalisterna lika tokiga som filmskurkar – bygger global diktatur genom kriser: ”Enormt farlig utveckling”
Klimatet, vaccinet och WHO – Widding som ”politisk vilde” en mardröm för globalisterna?
EU-politikern: WHO är demokratins dödgrävare
Kristersson hyllar WHO – diskuterade ”framtida pandemier”
WHO vill ta kontroll över ”framtida pandemier”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program