WHO vill ta kontroll över ”framtida pandemier”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världshälsoorganisationen, WHO. © Foto: Leif Jørgensen (CC BY-SA 4.0)

Globalisterna i Världshälsoorganisationen, WHO, håller nu på att arbeta fram ett globalt ”pandemifördrag” med det uttalade syftet att hantera ”framtida pandemier”. Det handlar om ett historiskt rättsligt initiativ, förklarar man i ett pressmeddelande.

Den globalistiska organisationen WHO, som finansieras av Bill Gates, fortsätter nu med att försöka få till ett ”rättsligt bindande pandemiavtal”.

Det handlar alltså om en global överenskommelse för att hantera framtida så kallade pandemier.

Organisationen kallar det för ett ”historiskt rättsligt instrument, rotat i WHO:s konstitution, utformat för att skydda världen från framtida pandemier”.

Och nu har man påbörjat arbetet med ett första utkast.

”Världshälsoorganisationen medlemsstater enades idag om att utveckla det första utkastet till ett rättsligt bindande avtal utformat för att skydda världen från framtida pandemier”, fortsätter WHO i en artikel på onsdagen.

Detta utkast påstås vara en viktig milstolpe på vägen att ”göra världen säkrare”.

– Den bästa chans vi har idag, som ett globalt samhälle, att förhindra en upprepning av det förflutna är att gå samman, i en anda av solidaritet, i ett engagemang för rättvisa och i en strävan efter hälsa för alla, och utveckla en global överenskommelse som skyddar samhällen från framtida pandemihot, säger Precious Matsoso från WHO:s mellanstatliga förhandlingsorgan INB.

Samtidigt hävdar WHO att länders suveränitet ska respekteras. Hur det ska gå till återstår att se.

Utkastet ska vara redo för förhandlingar i februari 2023.

USA:s förra president Donald Trump, som var en uttalad antiglobalist, avslutade USA:s medlemskap i WHO. Trump hävdade bland annat att kommunistdiktaturen Kina styrde WHO och pressade organisationen att ”vilseleda världen” om covid-19. Direkt när Joe Biden blev president 2021, återanslöt han USA till WHO. Tack vare detta blev globalisgruppen starkare igen. Och nu är den alltså så stark att den vill styra hela världens pandemiarbete.

Lyssna på Trumps antiglobalismtal i FN 2019:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program