Kristersson hyllar WHO – diskuterade ”framtida pandemier”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus togs emot av social­minister Jakob Forssmed (KD) och statsminister Ulf Kristersson (M). © Foto: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

Sveriges regering har nu diskuterat ”förebyggande av framtida pandemier och hälsohot” med Världshälsoorganisationens generalsekreterare Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Det var mellan den 8–9 mars som Sverige arrangerade ett informellt möte med EU:s biståndsministrar.

Men WHO-bossen Tedros Adhanom Ghebreyesus var också på plats.

”Över en arbetsmiddag den 8 mars med Världshälsoorganisationens generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus som gäst väntas biståndsministrarna också diskutera arbetet för global hälsa”, skriver regeringen i ett pressmeddelande.

På Twitter hyllas WHO-chefen av Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M).

”Tack Tedros Adhanom Ghebreyesus för WHO:s viktiga arbete för att skydda och främja global hälsa. Viktig diskussion om hälsosituationen i Ukraina, jordbävningsrespons för människorna i Turkiet och Syrien och förebyggande av framtida pandemier och hälsohot”, skriver Kristersson.

Globalisterna i WHO håller nu på att arbeta fram ett globalt ”pandemifördrag” med det uttalade syftet att hantera ”framtida pandemier”. Det handlar om ett historiskt rättsligt initiativ, förklarar man. Organisationen hävdar att man ska göra ”göra världen säkrare”.

USA:s förra president Donald Trump, som var en uttalad antiglobalist, avslutade USA:s medlemskap i WHO. Trump hävdade bland annat att kommunistdiktaturen Kina styrde WHO och pressade organisationen att ”vilseleda världen” om covid-19. Direkt när Joe Biden blev president 2021, återanslöt han USA till WHO. Tack vare detta blev globalisgruppen starkare igen. Och nu är den alltså så stark att den vill styra hela världens pandemiarbete. Bill Gates är WHO:s näst största finansiär. Större är bara Tyskland.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program