Brittisk media varnar för WHO:s ”pandemifördrag”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världshälsoorganisationen, WHO. © Foto: Leif Jørgensen (CC BY-SA 4.0)

Förslag till WHO:s ”pandemifördrag” utgör ett allvarligt hot mot länders suvärinitet. Det varnar nu brittiska politiker för. WHO skulle övergå från att vara ett rådgivande organ till en global hälsomyndighet med tvångsbefogenheter, förklaras det i The Telegraph.

Det är brittiska The Telepraph som nu rapporterar om att globalistorganisationen WHO, som finansieras av Bill Gates, kan få befogenheter att införa ”lockdown” i Storbritannien i framtiden. Detta om det planerade pandemifördraget blir verklighet.

Medlemsstaterna skulle, om förslagen går igenom, bli skyldiga att följa organisationens instruktioner vid kommande pandemier, däribland att införa sådana ”åtgärder” som vaccinpass, stänga gränser och karantäner, uppger tidningen.

Storbritannien skulle också tvingas lägga fem procent av sin hälsobudget på att förbereda inför nya virusutbrott.

I ett brev som skickats till landets regering, som tidningen tagit del av, varnar en rad konservativa parlamentsledamöter för en ”uppenbar ambition … hos WHO att övergå från en rådgivande organisation till en kontrollerande internationell myndighet”.

Utrikesministeriet uppmanas där att blockera WHO:s planerade maktövertagande.

WHO:s pandemifördrag skulle nämligen på ett ”väsentligt sätt” inkräkta på Storbritanniens möjligheter att forma sina egna regler och budgetar, menar politikerna.

Enligt The Telepraph innebär fördraget att WHO:s råd blir ”bindande”. Där finns också krav på medlemsländerna att erkänna globalistorganisationen som ”den globala auktoriteten för folkhälsoåtgärder”, skriver man. Medlemsstaterna måste ”erkänna WHO som vägledande och samordnande myndighet för internationell folkhälsorespons … och åtar sig att följa WHO:s rekommendationer i deras internationella folkhälsorespons”, enligt tidningen.

Den brittiska regeringen förnekar att man kommer acceptera ett fördrag som hotar landets suveränitet eller hindrar Storbritannien från att bestämma sin egen hälsopolitik.

I sociala medier hyllas ”varningen” i den brittiska tidningen.

”Kommer ni ihåg när vi som varnade för detta blev hånade som ’konspirationsteoretiker?’ Se: WHO:s pandemifördrag kan införa lockdown av Storbritannien – och till och med vaccinpass. Vem bestämmer egentligen? Vakna!”, skriver en användare på Twitter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program