Klimatet, vaccinet och WHO – Widding som ”politisk vilde” en mardröm för globalisterna?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elsa Widding lämnade Sverigedemokraterna då partiet inte stöttat henne i mediedrevet som startades mot henne efter hon varit på en kunskapskonferens i Norge om ”vaccinet”. Samtidigt gick hon in i partiet för att hon trodde hon kunde påverka och att hennes sakkunskap skulle efterfrågas. Men riktigt så blev det inte, berättar hon i Fjärde Statsmakten i Swebbtv. Partipolitik handlar tydligen mer om att vara ”en del i laget”. Nu tänker hon lyfta frågor i riksdagen som knappast kommer glädja vissa krafter i samhället.
– Nu vill jag börja göra nytta, säger hon i Swebbtv.

Det är i ett nytt avsnitt av Swebbtvs Fjärde Statsmakten som Elsa Widding säger att hon ser ljust på framtiden, men även att hon är lite självkritisk.

Detta efter att hon alltså lämnat Sverigedemokraterna. Enligt SD-ledaren Jimmie Åkesson var Widding ”ingen bra rekrytering”, och hon är personligen inte främmande för den slutsatsen. Hon lämnade ju trots allt partiet, och levde alltså inte upp till partiets förväntningar.

– Jag vill inte skapa någon som helst konflikt med partiet. Det finns ingen som helst anledning till det. Men jag hade lite andra förväntningar när jag gick in i det här, säger hon i Swebbtv. Kanske var det en dålig kommunikation, att de tog för givet att jag förstod vad det innebar. Medan jag trodde att jag kom in och att jag skulle kunna förändra nånting, men det är ju inte så lätt. Det är där min självkritik kommer in. Jag borde förstått att det mer handlar om lång och trogen tjänst.

– Även om jag inte skulle vara någon talesperson, trodde jag ändå att min kunskap skulle efterfrågas. Men så har det ju absolut inte varit. Jag har inte fått en enda fråga, kring varken energifrågan eller klimatfrågan.

Så det är det hon vill ändra på som ”politisk vilde” i riksdagen.

– Nu vill jag börja göra nytta, säger hon.

– Det kommer bli mycket, mycket arbete. Det har redan börjat idag, kan jag säga. Mycket jobb. Men det kommer bli roligt. Och om det skulle misslyckas, om jag känner att jag inte kan påverka, kommer jag kliva av från riksdagen.

Om Widding hade vetat hur det skulle bli, hade hon inte gått in i SD. Men hur viktigt är det egentligen att bli en ”duktig politiker”, när vi står inför så stora samhällsproblem?

– Alltså. Problemet är väl att jag känner, rätt eller fel, att det sjunger lite på sista versen. Vi har väldigt stora och viktiga frågor att lösa. Då tycker jag att det är sakkunskap som behövs.

Elsa Widding tänker nu använda de medel som finns i riksdagen för att försöka påverka i klimatfrågan och energifrågan. Kanske också till viss del i vaccinfrågan, även om hon anser att den främst behöver drivas av experter på området. En annan fråga hon brinner för är WHO-frågan, alltså globalisternas försöka att via denna organisation tillskansa sig betydligt mer makt över världens länder. WHO, som finansieras av Bill Gates, planerar införa ett globalt ”pandemifördrag”. De kan få mer makt över världens folkhälsopolitik, även om de själva förnekar att fördraget hotar det nationella självbestämmandet. Kritiker håller inte med.

– De ska få en legal möjlighet att kunna utlösa ”health emergency”. Det är en väldigt stor förändring på gång. Det är otroligt viktig att man sätter sig in i den, säger Widding.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program