EU-politikern: WHO är demokratins dödgrävare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Världshälsoorganisationen, WHO, måste stoppas från att ta kontroll över ”framtida pandemier” genom sitt globala pandemifördrag. Det skulle döda demokratin, påstår den tyska Europaparlamentarikern Christine Anderson, i en intervju med Vox Libertatis.

Den globalistiska organisationen WHO försöker driva igenom ett ”pandemifördrag” med det uttalade syftet att hantera ”framtida pandemier”.

Organisationen kallar det för ett ”historiskt rättsligt instrument, rotat i WHO:s konstitution, utformat för att skydda världen från framtida pandemier”. WHO påstår att länders suveränitet ska respekteras och att det bara handlar om att ”göra världen säkrare”.

Men den tyska EU-parlamentarikern Christine Andersson är mycket kritisk. Hon hävdar att pandemifördraget kommer döda demokratin.

I praktiken blir det miljardärer som får kontroll över nationers hälsohantering, förklarar hon. För det är ju personer som Bill Gates som finansierar WHO. Han är organisationens näst största finansiär. Bara Tyskland, alltså ett helt land, är större.

– Om man ger verkställande befogenheter till en icke-vald institution, har man inte längre demokrati eller folkvalda som går att ställa till svars, säger Christine Andersson i intervjun med Vox Libertatis. Vem kommer medborgarna kunna hålla ansvariga om deras rättigheter tas bort? I teorin riskerar förtroendevalda att inte bli omvalda om de gör bort sig. Men när det gäller icke-valda institutioner har medborgarna ingen utväg. Det är inte så demokrati ska fungera, eftersom man tar bort folkstyret från folket. Det är detta som står på spel med detta fördrag. Människor måste förstå, att om detta fördrag går igenom är demokratin helt begravd. Den är över. WHO kommer ha rätt att utropa en pandemi och när de väl gör det lägga beslag på den verkställande makten från medlemsländerna. Så, då är det inte regeringar, till exempel den tyska regeringen, som kommer införa restriktioner. Hur ska människor kunna gå emot WHO?

– Man kan inte dra dem inför domstol, man kan inte hota med att inte rösta på dem igen. De bryr sig inte. WHO finansieras av de rikaste av de superrika i världen, påpekar hon. De bryr sig inte. De har alla pengar, och bryr sig inte om fundamentala rättigheter eller demokrati. Om de beordrar dig att stanna inomhus så länge de säger, får du göra det.

Christine Anderson har också ett annat budskap till människor i väst:

– För guds skull, stäng av era tv-apparater! Seriöst. Jag stängde av min för länge sedan, och det var mycket gynnsamt för min hälsa.

WHO hyllas av Sveriges nya ”högerregering”.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program