WHO-fördraget ett försök till världsregering – starka varningen från kongresskvinna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

WHO:s nya internationella hälsobestämmelser och pandemifördrag är ett globalt kuppförsök. Det är början på en världsregering, säger den amerikanska politikern Michele Bachmann i en intervju med Steve Bannons War Rom. Globalisternas plan är så förödande för mänskligheten att länder måste lämna hela organisationen, anser hon.

Det är den tidigare amerikanska kongresskvinnan Michele Bachmann som nu varnar för WHO:s nya globala hälsoregler och planerade pandemifördrag.

Hon var på plats under WHO:s världshälsokongress i Genève förra veckan.

Enligt Bachmann försöker FN expandera sin globala makt.

– Detta utgör en plattform för skapelsen av en världsregering, en global styrning. Många organisationer har sitt högkvarter här, säger om hon Genève.

– FN vill expandera sin nivå av kontroll.

WHO:s planerade regler, med sina 300 tillägg, är ett så allvarligt hot länders nationella suveränitet att även brittiska media börjat varna för det. I stort sett är det dock är tyst om det.

Reglerna ska röstas igenom om ett år.

Bachmann menar att fördraget på ett sätt likställer människor med djur.

– Människor är inte mer värda än en kackerlacka, säger hon i War Room. Människor är lika med kackerlackor, är lika med smuts.

Fördraget och de 300 tilläggen kommer synkroniseras, förklarar hon.

– Det kommer bli ett dokument, som godkänns nästa år, fortsätter Michele Bachmann. De planerar att gå all in och rösta nästa år. USA:s representant säger att USA är all in och är helt ombord med dessa 300 tillägg så som de just nu är skrivna. Så USA är för detta. Alla länder som talade idag är för det. Om vi inte gör något är detta klart om ett år.

Globalisternas plan skulle i praktiken innebära en sorts konstitution för hela världen, hävdar hon.

– Det är global styrning byggd utifrån världens hälsa.

– Vi måste lämna WHO, påpekar hon.

I sociala medier uttrycks oro över hennes ord. Globalisternas plan för en världsregering ”är i sitt slutskede”, sägs det bland annat. ”Om mindre än ett år kommer World Economic Forum ta kontroll och suveränitet över varje enskild nation”, hävdar en person.

USA:s förra president Donald Trump, som var en uttalad antiglobalist, avslutade USA:s medlemskap i WHO. Trump hävdade bland annat att kommunistdiktaturen Kina styrde WHO och pressade organisationen att ”vilseleda världen” om covid-19. Direkt när demokraten Joe Biden blev president 2021, återanslöt han USA till WHO. Tack vare detta blev globalisgruppen starkare igen. Och nu är den alltså så stark att den vill styra hela världens pandemiarbete. Bill Gates är WHO:s näst största finansiär. Större är bara Tyskland.

I Sverige hyllas WHO av nya högerregeringen, som även är besatt av globalisternas ”klimatkris”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program