EU-politiker: WHO en ”terrororganisation” – som sprider ”dårskap och lögner”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

FN:s organ WHO är en farlig organisation som sprider lögner och galenskap. Det hävdar den kroatiske Europaparlamentariken Mislav Kolakušić i ett uttalande. Han varnar för det pandemifördrag som WHO vill att världens länder undertecknar.
– Det vore mer hälsosamt och säkrare för mänskligheten att skriva på ett avtal med den colombianska drogkartellen, säger han.

Den kroatiske EU-parlamentariken Mislav Kolakušić är tillbaka med sin fräna anti-globalistiska kritik. Nu riktar han in sig på Världshälsoorganisationen, WHO.

WHO har på sistone hamnat i hetluften på grund av det övernationella pandemifördrag man vill genomdriva. Det planerade regelverket har väckt kritik även i Sverige.

Kolakušić skräder inte orden när han kritiserar organisationen och dess planer.

– Jag vill göra människor medvetna om en kommande fara för mänskligheten. WHO vill att alla länder ska underteckna ett avtal om att överlämna befogenheten att förklara en pandemi, införskaffa vaccin och läkemedel, säger han och fortsätter:

– Det vore mer hälsosamt och säkrare för mänskligheten att skriva på ett avtal med den colombianska drogkartellen. De vet säkert allt om droger. Under covdpandemin berättade WHO bara lögner. Man borde klassas som en terroristorganisation.

Enligt EU-politikern var det som påstods om ”vaccinet” mot covid rena lögner.

– Man ljög om att det är möjligt att skapa ett effektivt vaccin. Man ljög om att det är 82 procent effektivt, att det skyddar mot allvarlig sjukdom och död. Allt detta var såklart dårskap och lögner. Idag är WHO farligare för mänskligheten än World Economic Forum, hävdar han vidare.

WHO har tidigare slagit ifrån sig kritiken och förnekat att pandemifördraget hotar länders nationella självständighet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program