Så sprider sig klimatglobalisternas ”krig” mot jordbruken: ”Vansinnig ideologi”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det pågår ett ”krig” mot Europas jordbrukare. Målet är total kontroll och att vanliga människor ska tvingas äta insekter medan härskarklassen ensamt frossar i kött och riktig mat. Det menar den kroatiske Europaparlamentarikern Mislav Kolakusic. Allt sker i ”klimatkrisens” namn. Även han lyfte frågan i EU-parlamentet.

Under onsdagen rapporterade Swebbtv Nyheter att den nederländska EU-parlamentarikern Rob Roos nu varnar för globalisternas försök att lägga under sig Europas land och jordbruk.

Detta tog han upp i EU-parlamentet.

Han är dock inte den ende som varnar för vad som pågår. Den kroatiske Europaparlamentarikern Mislav Kolakusic gör samma sak – inför alla i EU-parlamentet.

Mycket har handlat om klimatalarmisternas angrepp på Nederländernas bönder, något som nästan gått tyst förbi i stora medier. Men Nederländerna är bara ett av de länder som drabbats. Kanada är ett annat. Tyskland. Danmark. Även i Sverige har politiker börjat ge sig på jordbruket.

– Idag diskuterar vi den roll som ni jordbrukare ska ha i den gröna omställningen, sade Kolakusic. Er roll är extremt enkel. Ni måste försvinna. Varför? För att ni står i vägen för denna nya vansinniga ideologi om total kontroll över befolkningen i EU, som inom en snar framtid bara kommer kunna äta konstgjord mat tillsammans med importerade insekter.

– Bara de rika kommer ha möjlighet att köpa och äta normal organisk mat.

Enligt Kolakusic pågår det ett krig mot Europas lantbrukare.

– Kriget mot bönderna startade i Nederländerna, fortsätter den kroatiske EU-politikern. Där, genom legala normer, försöker de ta ifrån bönderna deras mark och ge den till byggsektorn, eftersom lantbruken påstås vara farliga för landet och befolkningen. De slår tillbaka, och bönderna och övriga Europa kommer inte heller vika sig.

”Det förs ett lagstiftande krig mot Europeiska unionens livsmedelsproducenter, som i Nederländerna, i syfte att inom en snar framtid tvinga medborgarna att börja äta insekter och konstgjort kött som odlats i laboratorier. Normala människor som vill leva normalt måste besegra en sådan politik”, skriver han vidare på Twitter.

Den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek har tidigare sagt att den holländska regeringens krig mot bönderna inte alls handlar om ”utsläpp” utan om att stjäla marken. Detta för att bygga bostäder åt invandrare men även för att ta kontroll över matförsörjningen. Bönderna står i vägen för detta, menar hon, och det är därför som de attackeras så häftigt.

”Nederländerna är testlandet för 2030-agendan. Det är därför de försöker bli av med våra bönder och varför insektsodlingar dyker upp överallt. De är öppna om sina avsikter: De vill ha total kontroll över matförsörjningen, så de kan kontrollera DIG”, skriver hon på Twitter i dag.

Läs också:

Lars Bern: Fria bönder hotar globalisterna – ”Därför måste de bort”
Rättsfilosofen: ”Klimatkrisen” en bluff – handlar om att ta folks mark och friheter
Stort bakslag för klimatglobalister i Holland – Bonderörelsen blir största parti
Globalisterna fortsätter röva jordbruksmark – De är ”omänskliga lögnare och tjuvar”
”Den gröna omställningen” orsakar fattigdom och revolution
Planekonomi lurar bakom klimatfrågan: ”Gör oss fattigare – enda effekten det har”
Experten: ”Klimatkrisen” är ett komplett påhitt
Nu angrips Sveriges jordbruk – kallas för ”svarta fåret i klimatpolitiken”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program