Rättsfilosofen: ”Klimatkrisen” en bluff – handlar om att ta folks mark och friheter

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Editor5807 (CC BY 3.0)

Den så kallade klimatkrisen handlar inte om klimatet. Det är en ursäkt för att utradera människors fri- och rättigheter. Samt att staten vill äga mer mark. Det säger den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i en intervju med The Spectactor.

Vad handlar egentligen den nederländska regeringens krig mot landets bönder om?

Enligt rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek är det väldigt enkelt.

Det handlar om mark. Inte ”klimatet”. Det finns en annan agenda i bakgrunden.

En mycket stor del av Nederländerna är jordbruksmark. Alltså mark som staten inte äger. Det är vad det handlar om. Staten vill ta marken.

– Jag tror inte att de verkligen tror att det finns en kris, förklarar hon i The Spectator. Men de använder denna förevändning om kväve. Det talas även om koldioxid. Men varför är man så besatt av kväve? Jag tror att de valde detta för att det direkt påverkar bönderna mer än någon annan grupp. Om man använder detta för en annan agenda, då blir det logiskt.

– Om man vet att agendan bakom är något annat, blir det mycket mer logiskt. Mark. Det är mycket enkelt, fortsätter hon.

– Nederländerna är ett väldigt litet land med mycket stor befolkningsökning på grund av invandring. Bara på grund av invandring. Vår naturliga befolkningstillväxt har helt stannat av. Vi är fullpackade. Vi har en bostadskris. Den krisen är på riktigt. Därför behövs det fler bostäder där människor kan bo, men det finns ingen ledig mark. Och regeringen säger ju detta i ett par av sina egna rapporter. De säger att de behöver utrymme för bostäder.

– Om ett land består av 80 procent jordbruksmark, betyder det att staten inte kontrollerar den. Så det skulle uppenbarligen hjälpa dem om de ägde mer av landet.

Med hjälp av ”klimatkrisen” skapas en rädsla hos människor som politikerna sedan kan utnyttja för att införa den politik de vill samt inskränka folkets frihet. Eliten får mer makt. På samma sätt som man använde covid. Men ”klimatet” är ännu mer effektivt eftersom det påverkar precis alla.

Folk tror ju på allvar att planeten ska gå under.

– Denna nettonollplan handlar inte om att rädda klimatet eller att undvika att världen förstörs. Det är ett politiskt beslut som används för att ta folks friheter och rättigheter. Det är vad jag tror nettonoll egentligen handlar om.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program