Lars Bern: Fria bönder hotar globalisterna – ”Därför måste de bort”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västvärlden är helt i händerna på oligarker – som nu har löpt amok. Detta syntes redan under ”pandemin”, men nu är de ute efter bönderna. Globalisterna köper upp enorma mängder jordbruksmark, marknadsför syntetiskt kött och använder ”klimatkrisen” som argument för att stänga ner fria lantbrukare. De står i vägen för globalisterna. ”Bönderna måste bort helt enkelt”, är oligarkernas synsätt, förklarar Lars Bern i ett nytt program.

Det är i en ny Swebbtv-intervju som Lars Bern diskuterar flera av sommarens aktuella händelser, däribland medias nya varningar om att D-vitamin kan innebära ”stora hälsorisker” – vilket han avfärdar. Detta har han skrivit mer om i sin bok ”Bok: Coronan och Den Metabola Pandemin”.

– Om vi fick så många biverkningar av ett vitamin eller kosttillskott som vi får av mRNA-vaccinen, så skulle de förbjudas direkt. Det råder helt olika måttstockar när det gäller läkemedelsindustrins syntetiska preparat och de här naturmedlen. Det är så löjeväckande, säger Lars Bern.

En av de viktigaste händelserna under sommaren har varit bondeupproret i Nederländerna, som Swebbtv Nyheter skrivit en mängd artiklar om.

Enligt Lars Bern är detta ett avsiktligt angrepp på bönderna. Fria bönder är ett hot mot den globalistiska makteliten i väst. Därför måste de väck.

Swebbtv har även rapporterat om hur Microsoft-grundaren Bill Gates köper enorma mängder jordbruksmark och har blivit USA:s största markägare.

– Den styrande oligarkin har identifierat livsmedelssektorn som en väldigt viktig vinstmaskin för framtiden, säger Lars Bern. Med mer människor på jorden kommer maten vara oerhört viktig. Nu pågår det en väldigt stark trend bland de allra rikaste att lägga under sig den här industrin, att få kontroll över den. Man vill lägga under sig jordbruksmark, och se till att fristående bönder försvinner. Bill Gates vurmar även för syntetiskt kött. En bonde som har köttdjur kan ju inte patenteras, och det är en styggelse att det finns en möjlighet att producera mat utan att deras industri tjänar pengar på det. Därför gäller det att få bort självägande bönder i så stor utsträckning som möjligt. En sådan kampanj pågår just nu i Europa.

Och för detta ändamål kommer klimatfrågan väl till pass för oligarkin – igen, påpekar Lars Bern.

– De har ju redan använt den för att plocka av nationalstaterna deras suveränitet, fortsätter han. De vill att besluten ska flyttas till FN och andra globala organ i stället för nationella parlament. Det är därför som de driver klimathysterin, och nu skrämmer upp människor med den naturliga maten. Det ska hela tiden skrämmas med något. Det påstås att köttätande hotar klimatet, vilket är fullständigt nonsens. Ett jordbruk i balans, där man växlar mellan odling och djurhållning, ger ett ekosystem som är i total balans och det har ingen negativ effekt på klimatet.

– Men detta drivs stenhårt av globalisterna, så att unga människor blir livrädda för att äta kött då de tror att det skadar klimatet. Syftet är bara att man ska kunna lansera syntetiskt protein, syntetiska köttprodukter som är patenterade och tillverkas i fabriker. Det handlar alltså om mer processad mat, inte mindre. Jag har i min bok visat att den här pandemin av metabol sjuklighet som tar livet av 40 miljoner människor varje år drivs av övergången till processad mat. Vi har tagit bort mer och mer av den naturliga maten och ersatt den med processade livsmedel, och grödor och oljeväxter som inte är naturlig människoföda.

Enligt Bern är målet alltså processad mat som går att patentskydda. Globalisterna vill ha bort konkurrensen. Även genmanipuluerade grödor kan patenteras, påpekar han. Bönderna kan därmed inte fritt disponera över dem. De måste köpa utsäde.

Nederländerna är ett land där globalisterna nu gett sig på lantbrukarna, vilket som sagt lett ett massivt bondeuppror, som tystas i media. Regeringen påstår att böndernas ”utsläpp” skadar klimatet och därför måste reduceras kraftigt, något som skulle slå ut stora delar av landets fria jordbruk. Även Ukraina, som har en extremt bördig jordbruksmark, är ett av globalisternas offer. Ryssland är ett annat mål – som de vill åt. Men Rysslands nationella regering står i vägen.

– Detta är också fullständigt nonsens, säger Lars Bern om den nederländska regimens argument. Effekten är negligerbar. Det är bara ett argument för att stänga ner de privatägda jordbruken och minska antalet bönder. Den globalistiska industrin vill bara ha stora plantage med oljeväxter och spannmål, enorma plantage, där man använder GMO-grödor och kan monopolisera. Det kan man inte med självägande bönder, så bönderna måste bort helt enkelt.

– Under hela efterkrigstiden har Världsbanken och Valutafonden haft som villkor många gånger för att hjälpa fattiga länder med krediter att de ska göra om sina jordbruk till stora plantage. Bort med alla småbönder och in med jätteplantage som drivs av globala företag. Vinsterna stannar inte hos länderna, utan går till företagen. Och alla företag ägs i princip av två stora fondförvaltare, BlackRock och Vanguard. De är oligarkins centralpunkt.

Se även Jonas Nilssons dokumentär ”Makthavarna du aldrig valde”, som handlar om just BlackRock och Vanguard:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program