Globalisterna fortsätter röva jordbruksmark – De är ”omänskliga lögnare och tjuvar”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Enligt den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek har landets regering inte gett upp sina försök att frånta landets bönder deras gårdar. Det har blivit värre, och gått så långt att vissa jordbrukare nu tar livet av sig, säger hon i en intervju med GB News.

Det är i en ny intervju med brittiska GB News som rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek går till nytt angrepp mot Nederländernas regering.

Detta gällande regeringens fortsatta försök att tvinga landets bönder att sälja sina gårdar till staten. Regeringen hävdar att bönderna genererar för många ”utsläpp” som hotar klimatet.

– Man skulle kunna tro att det är för galet för att vara sant, men det är det inte, säger hon. För vår regering består av ett gäng omänskliga, giriga, lögnare och tjuvar. Så det är vad som händer just nu. Men bönderna som demonstrerat sedan i somras har inte ändrat sin uppfattning.

Enligt Vlaardingerbroek har regeringen inte heller ändrat sig, utan bara bytt tonläge.

– Det har faktiskt blivit värre, fortsätter hon i intervjun med GB News. De ska expropriera, tvångsmässigt köpa ut, 600 gårdar under det kommande året. Men i texten har de formulerat sig på ett snyggare sätt. Det är stöld. Man tar dessa människors egendom, deras liv samt företag som ibland funnits i nederländska familjer i flera hundra år. Och folk är desperata. Förra veckan hade vi en bonde, en 43-årig man, som tog livet av sig för att han inte orkade längre. Och han är inte den ende. Det finns otaliga exempel som honom.

Regeringen försöker ”döda landets jordbruk”, säger GB News Mark Steyn och hävdar att liknande statliga röveri pågår i andra länder.

Krisen som politikerna påstår existerar är en lögn, enligt Vlaardingerbroek. Egentligen handlar det om att bygga bostäder för massinvandringen som regeringen bedriver, hävdar hon.

Likaså handlar det om att beröva folket dess friheter och privata äganderätt. Det är en form av kommunism, i ny förpackning.

– De påstår att det beror på en kvävekris, vilket är ett fullständigt påhitt. Vi har ingen sådan kris. Däremot har vi en bostadskris, eftersom vår regering släpper in över 100.000 invandrare varje år. Så vår befolkning växer uppenbarligen, men det beror knappast på att nederländare får en massa barn. Det vet vi alla. Och dessa människor måste ju bo någonstans, men det finns ingen plats kvar, så de måste ta mark från dessa bönder. Det är vad det egentligen handlar om.

Dessutom, förklarar hon vidare, handlar det om att ”eliterna” vill ta kontroll över matförsörjningen och få bort kött från konsumtionen. Bönderna står i vägen för detta, påpekar hon, och det är därför som de attackeras så häftigt.

Bondeupproret i Nederländerna, som var massivt i somras, har mötts med nästan total tystnad i svenska medier. Men Eva Vlaardingerbroek är rädd för att även medierna i Nederländerna ska lägga sitt krut på att utmåla bönderna som det stora hotet, när det egentligen är regeringen som hotar allas fri- och rättigheter. Hon kallar journalisterna för maktelitens ”undersåtar”.

Läs relaterade artiklar längre ner:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program