Elsa Widding: ”Klimatkrisen” är inte vetenskaplig – den är politisk

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade ”klimatkrisen” saknar vetenskapliga bevis. Det är ett politiskt begrepp, inte ett vetenskapligt sådant, säger energianalytikern Elsa Widding i Swebbtv. Samtidigt påpekar hon att SD, hennes tidigare parti, borde tuffa till sig. Dagens stora frågor är alldeles för viktiga och livsavgörande för att inte våga ta i.
– Med rätt ledare vid rodret, skulle Sverige och världen kunna vara en helt underbar plats.

Den skrämselpropaganda som media pumpar ut om ”klimatet” saknar stöd i vetenskapen. Det förklarar Elsa Widding i Swebbtv.

”Klimatkrisen” kan uppfattas som ett vetenskapligt begrepp. Men det är ett politiskt begrepp, som även media använder i sin propaganda.

Elsa Widding, som tidigare var rikdagsledamot för Sverigedemokraterna men som idag är ”politisk vilde”, beskriver riksdagen som en plats där verkligheten, sanningen, är tabu.

– Efter valet såg jag med spänning och entusiasm fram emot att som ny riksdagsledamot påverka Sveriges utveckling inte minst i klimat- och energifrågor. Vad jag inte riktigt hade klart för mig från början var att man i riksdagsarbetet måste vara försiktig med att använda sig av den kompetens man som expert tillskansat sig genom ett tidigare professionellt liv utanför riksdagen. Jag skulle närmast passa mig från att tala sanning i talarstolen. I stället förväntas man som politiker att hålla tyst om de viktigaste och mest livsavgörande frågorna, berättar hon.

– Anledningen till mitt engagemang i politiken var likväl förhoppningen att kunna bidra med min kompetens och erfarenhet. Det finns naturliga och mänskliga klimatförändringar. Dessa har jag aldrig förnekat. Däremot finns det inga vetenskapliga bevis för att vi befinner oss i en klimatkris. Det är ett politiskt begrepp, där det vetenskapliga underlaget till IPCC, FN:s klimatpanel, har tolkats av politiker på det sättet, men begreppet klimatkris återfinns inte i det vetenskapliga underlaget. Det är vad jag har påtalat, och kommer att påtala – med en dåres envishet om och om igen, i talarstolen eller så fort jag får chansen.

Sverige står inför en stor utmaning – att återuppbygga ett raserat energisystem, påpekar hon. Man måste se mer tekniskt på detta, och mindre politisk, menar Widding.

– Annars är jag rädd att det kommer gå riktigt dåligt för vårt land. Den som inte har makt över landets energiproduktion har heller inte makt över landet.

– Fokus måste skifta från politiska önskedrömmar till den tekniska verkligheten.

Enligt Elsa Widding har ”vetenskapen kidnappats av politiken och alla de agendor som styr vad vi får och inte får tycka”.

– Politiken måste bli mer vetenskaplig, och vetenskapen mindre politisk.

Det som man egentligen kan förstå utifrån IPCC:s material är att ”det är stor skillnad mellan vetenskapens osäkra uttalanden och politikernas tvärsäkra”, påpekar hon.

Widding talar även om ”vaccinet”, WHO:s planerade totalitära pandemifördrag samt globalism.

– Den viktigaste frågan för mig är att Sverige inte åker med i den massiva och snabba globalisering där vårt land allt mer förvandlas till en lydstat till EU och i förlängningen till USA. Vart tog vårt självbestämmande vägen?, fortsätter hon. Här hoppas jag att SD snart vågar lite mer, i sin iver att vara till lags och framstå som ett regeringsdugligt parti.

– Vi har inte lång tid på oss. Om man sköter sina kort väl, och vinner folkets förtroende, finns alla förutsättningar att utmana Socialdemokraterna som det största partiet. Med rätt ledare vid rodret, skulle Sverige och världen kunna vara en helt underbar plats.

Läs andra klimatartiklar:

Klimatkrisen ett uppenbart bedrägeri, enligt professor: ”Enorm hög av skitsnack som skadar människor”
Klimatdebatten ”vår tids narcissism” – det ”handlar egentligen inte om klimatet”
Professorn: Klimatfrågan är helt falsk – koldioxidutsläpp driver inte uppvärmning
Experten: ”Klimatkrisen” en myt skapad av FN
Professor: ”Vi har ingen klimatkris, vi har en kris i sunt förnuft och ärlighet”
Experten: ”Klimatkrisen” är ett komplett påhitt
Experten: INGA BEVIS koldioxid orsakar uppvärmning
Experten: Människan borde vara stolt över koldioxiden – får livet att frodas
Professor ifrågasätter klimatlarmet – jorden kallare om man räknar från andra tidpunkter
FN kräver hårdare censur – är orolig ”desinformation” underminerar klimatskräcken
Senatorn om klimatkrisen: ”Totalt skitsnack – farligt skitsnack”
Så spårade miljörörelsen ur – sysslar med falska ”narrativ” och ”skräpvetenskap”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program