Senatorn om klimatkrisen: ”Totalt skitsnack – farligt skitsnack”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Malcolm Roberts. © Foto: Joshua Ryan (Wikimedia/Public domain)

De senaste tre åren har varit en fantastisk ögonöppnare för människor. Nu förstår många vad FN egentligen sysslar med – och att ”klimatfrågan” i realiteten är en ”klimatbluff”. Det säger den australiensiska senatorn Malcolm Roberts i en intervju med Tom Nelson.
– Det är svårt att få politiker att berätta sanningen och säga ifrån eftersom de flesta politiker är okunniga, dumma och fega, påpekar han.

Det är den australiensiska senatorn Malcolm Roberts, från partiet One Nation, som nu tillbaka med mer kritik mot globalisterna.

Han har tidigare bland annat hävdat att Australiens senat infiltrerats av World Economic Forums ”lärjungar”. Enligt Roberts är det som pågår i världen en gigantisk förmögenhetsöverföring och ett försök från miljardärer att ”göra alla andra fattigare”.

Nu menar han att klimatalarmisterna är galna.

– Dessa galningar i FN och några av de största företagen som tjänar och driver på för klimatalarmism säger i princip att den här planeten, denna fläck i universum, kontrolleras av människor.

– Det är totalt skitsnack. Och det är farligt skitsnack.

Enligt Roberts är det dock svårt att få politiker att vakna upp – eftersom de är så korkade.

– Det är svårt att få politiker att berätta sanningen och säga ifrån eftersom de flesta politiker är okunniga, dumma och fega. De kommer inte resa sig. De gör som partiets ledare säger åt dem.

Samtidigt menar han att fler och fler människor insett ”det faktum att regeringen arbetar för en utländsk agenda snarare än det australiensiska folket”.

Han förklarar också att sol- och vindenergi inte är särskilt ”förnybart” eftersom man måste byta ut dess basgeneratorer efter cirka tio år.

– Så vindkraftverk håller 10-12 år, kanske 15 år om du har tur. Samma med solpaneler. Sen måste man byta ut dem.

Han påpekar att den största kostnadskategorin för tillverkning för vilket land som helst var som helst i världen är elektricitet.

– Det är inte längre arbetskraft. Så när du höjer elpriserna på konstgjord väg, förstör du din tillverkningssektor, säger han.

Vidare anser han att den katastrofala covidhanteringen varit en ögonöppnare för särskilt yngre personer men även människor i allmänhet när det gäller hur FN arbetar.

– Och så börjar de också inse verkligheten att klimatet är en klimatbluff.

– Så folk vaknar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program