Experten: INGA BEVIS koldioxid orsakar uppvärmning

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Koldioxid är inte en ”giftig förorening”, som media och globalistpolitiker påstår, utan ”byggstenen för allt liv på jorden”. Det säger ekologen Patrick Moore.

Det finns inga verkliga bevis för att koldioxid leder till uppvärmning på jorden. Det hävdar ekologen och Greenpeace medgrundare Patrick Moore i en föreläsning.

Däremot vet man att koldioxid är ”byggstenen för allt liv på jorden”.

– Det finns inga definitiva vetenskapliga bevis, genom observation i den verkliga världen, att koldioxid är ansvarigt för något av den lilla uppvärmning av det globala klimatet som inträffat under de senaste 300 åren sedan den lilla istiden, säger han.

Detta är bara en hypotes.

– Däremot finns det säkerhet, bortom rimligt tvivel, i att koldioxid är byggstenen för allt liv på jorden, och att utan dess närvaro i den globala atmosfären skulle detta vara en död planet.

– Trots detta får våra barn och allmänhet lära sig att koldioxid är en giftig förorening som kommer förstöra livet och tvinga ner civilisationen på sina knän.

Det som klimatalarmisterna i politik och media sysslar med är i realiteten ”farlig propaganda”, påpekar Moore.

Han upprepade sitt påstående i en intervju i maj 2023.

– Sanningen är att det finns inga konkreta bevis för att koldioxid gör någonting alls med temperaturen på jorden. Det finns inga. Det är rent teoretiskt.

Se båda:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program