”Sjuka i huvudet, jävla psykopater” – Swebbtv på plats vid manifestation för vaccinskadade

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Under helgen genomfördes en manifestation i Stockholm för alla som drabbats av biverkningar från ”vaccinen” mot covid-19. Swebbtv var på plats. ”De är sjuka i huvudet, jävla psykopater”, kan man höra gällande vaccineringen i Swebbtv Nyheters tv-inslag (se ovan).

Det var i Observatorielunden i Stockholm i lördags som det genomfördes en manifestation för att belysa alla de människor som drabbats av skador från de så kallade vaccinen mot covid-19.

Manifestationen arrangerades av ”Tala om det” (talaomdet.se).

– Tråkigt att se så många här idag. Men det är ju inte ert fel. Ansvaret bärs av de politiker, vaccinförsäljare och så kallade experter som i två år har uppmanat alla, till och med barn, att ta de här sprutorna som kallas för vaccin, sade Andreas Sidkvist från partiet MOD i sitt tal.

– Biverkningsrapporterna har sedan länge skjutit i höjden och dödsfallen är orimligt höga världen över trots både underrapportering och misstänkt undanhållande av statistik, sade Camilla Marydotter från Sjuksköterskeupproret.

Jasmin Hashim, som själv blivit vaccinskadad, berättade bland annat att hon träffat tolv läkare som inte vet hur de ska behandla biverkningarna.

– Det är väl ändå ganska rimligt att man vet allt detta innan man sprutar in det här vaccinet i oss, sade hon.

Swebbtv talade med den irländska professorn Dolores Cahill.

– mRNA-injektionerna var aldrig licensierade någonstans i världen eftersom försöksdjuren som injicerades antingen dog eller fick skador för livet, förklarar hon. Så det var känt. De visste detta innan de här mRNA-injektionerna producerades och jag beskrev det i maj 2020.

– Vet du att någon kommer skadas, är du rättsligt och ekonomiskt ansvarig för skadan du orsakar, påpekar hon.

”Stoppa massvaccineringen” lyftes fram som budskap på storskärm.

Se hela inslaget HÄR.

Besök: https://talaomdet.se/

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program