Problem för globalisterna när klimatbedrägeriet avslöjas: ”Koldioxidskojeriet bygger inte på vetenskaplig fakta”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ett av globalisternas mål är minskad befolkning. Och nu minskar barnafödandet tydligt. Men det är det ingen som talar om. Samtidigt är debatten om covidvaccinets skadeverkan på svenskar icke-existerande, säger Hans Erixon i Swebbtvs Fjärde statsmakten. Men globalisterna kommer få problem framöver, allt eftersom deras bedrägerier avslöjas.

Det är i det senaste av avsnittet av Fjärde statsmakten som Hans Erixon, expert på globalisternas totalitära stollerier, gräver djupare i bland annat World Economic Forum.

Globalisterna försöker omstöpa världens system, och detta är de helt öppna med. Den stora ”transitionen”. Bland annat vill man gör om alla produkter till tjänster. Människor ska hyra, inte äga. För att lyckas med detta använder de inte minst den gröna agendan.

”Klimatkrisen” är ett av globalisternas verktyg.

– Det är en typisk kompontent som de använder, säger Hans Erixon i Swebbtv. Och det är precis vad man gör idag, med den stora klimatdebatten.

Klimatfrågan är perfekt, eftersom det påstås vara en ”global” fråga som berör alla. Att jordens resurser inte räcker till är något globalisterna fått alla att tro på. Och att ha en betydligt mindre befolkning på jorden är en av globalisternas främsta idéer.

– Det här är ett mål de vill uppnå. Men de är ju inte så dumma att de säger att de vill minska jordens befolkning med 85 procent. Men det är den inriktningen de har. Det är helt uppenbart.

Målet är i alla fall att ”minska befolkningstillväxten”, enligt Erixon.

Att jordens resurser inte räcker till är ett gammalt argument. Dock fungerar det kanske inte lika bra längre, eftersom det visat sig att jorden har enorma resurser. Men tänket finns kvar. Och klimatkrisen är ju så bred att den påstås hota hela planeten som sådan.

De senaste två åren har barnafödandet minskat kraftigt, även i Sverige – av någon anledning. Enligt SCB är ”den summerade fruktsamheten den lägsta på över 50 år”, skrev man i maj 2023.

– Det är många som påstår att covidvaccinet är en bidragande orsak, säger Hans Erixon i Swebbtv och påpekar att det i Sverige är helt tyst om sprutans skador på människor.

Globalisterna försöker framställa sig som den goda kraften i världen. Men i realiteten är det precis tvärtom, som det brukar vara med utopiska idéer. Och World Economic Forum har ett stort inflytande över FN, en annan globalistgrupp.

– I den ideala världen är det bara fördelar. Så är det ju med alla de här förslagen, säger Hans Erixon. Vägen till den teknokratiska Gulagen är kantad av goda ambitioner. Det är rosenrabatter på båda sidor av vägen. Men vad den mynnar ut i är ju inte lika rosenrött. Myndigheterna kan begränsa vad och när du får köpa. Sitter de på en digital pollett för din köpkraft, så kan de ändra värdet på den med en enkel tangenttryckning. ”Delete”, och sen sitter du där.

Ett exempel på vad globalisterna egentligen sysslar med är covid och vaccinpassen. Då avslöjades den ominösa kärna som finns i deras digitala, teknokratiska utopi.

– Vad var det de ville uppnå med covidpassen? Jo, det var att vi inte skulle få resa om vi inte var vaccinerade. Vi skulle inte få äta restaurang om vi inte kunde visa att vi var vaccinerade. Vi skulle inte ens få gå på bio, om vi inte var vaccinerade. Det är inte en utopi. Det har visat sig. Erfarenheterna från corona har verkligen visat vad myndigheterna är i stånd till att göra.

Detta trots att covidsprutan egentligen är ett ”anti-vaccin”, som främjar smittan.

Globalisterna har dock flera stora problem, däribland Donald Trump.

Enligt Erixon är globalisterna ”livrädda” för vad som ska hända i presidentvalet 2024. Trump står nämligen inte på deras sida. Han hotar deras filmskurksliknande galenskap.

– Det är väldigt viktigt för dem att få bort honom, säger han. Det är ännu viktigare nu, för de är mitt uppe i transitionen.

Ett annat problematiskt grus i globalisternas maskineri är att klimathysterin inte bygger på vetenskap, vilket fler kommer inse.

– Det har blivit tydligare och tydligare att hela det här koldioxidskojeriet inte bygger på vetenskaplig fakta, säger Hans Erixon i Swebbtv och påpekar att även denna bluff allt mer kommer genomskådas av människor.

– Folk kommer genomskåda det här mer och mer.

Ytterligare ett aber för globalisterna är alternativmedia på internet, som envist avslöjar vad de sysslar med. Det är därför de försöker tvinga igenom så hårda censurregler på nätet som möjligt. De kan uppenbarligen inte försvara sina tokerier i en öppen och riktig debatt.

Se hela programmet:

Läs också:

Professorn: Klimatfrågan är helt falsk – koldioxidutsläpp driver inte uppvärmning
Professor: ”Vi har ingen klimatkris, vi har en kris i sunt förnuft och ärlighet”
Experten: ”Klimatkrisen” är ett komplett påhitt
Experten: INGA BEVIS koldioxid orsakar uppvärmning
Experten: Människan borde vara stolt över koldioxiden – får livet att frodas
Professor ifrågasätter klimatlarmet – jorden kallare om man räknar från andra tidpunkter
FN kräver hårdare censur – är orolig ”desinformation” underminerar klimatskräcken
Senatorn om klimatkrisen: ”Totalt skitsnack – farligt skitsnack”
Så spårade miljörörelsen ur – sysslar med falska ”narrativ” och ”skräpvetenskap”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program