Lars Bern: Meningslöst att titta på mainstream-media: ”Det är bara propaganda”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Såvida man inte vill bli indoktrinerad och ledd in i en fantasivärld, finns det ingen mening att titta på public service eller andra etablerade nyhetskanaler i Sverige. För ”det är bara propagandakanaler”, säger Lars Bern i en ny omvärldsanalys i Swebbtv.

Enligt Swebbtvs Lars Bern är det fullständigt meningslöst att följa public service och andra stora etablerade medier i Sverige, eftersom de inte sysslar med att informera människor, utan att hjärntvätta dem med propaganda.

– Ni behöver inte titta på det. Det är bara propagandakanaler, konstaterar han i Swebbtv.

Till exempel har människor knappast blivit informerade om att Ryssland ännu vill och kan skicka gas till Europa via den Nord Stream 2-ledning som inte sprängdes sönder.

Så här sade Rysslands president Vladimir Putin tidigare i veckan:

– Ryssland har aldrig sett sig som, och ser sig inte som, en fiende till väst.

Sedan finns det en annan väg för att skicka gas till Europa. Ryssland och Turkiet planerar att bygga ett gasnav i Turkiet där rysk gas kan säljas till Europa. Europa skulle i så fall köpa gas från Turkiet, inte Ryssland. Detta är skickligt uttänkt, påpekar Lars Bern. Dessutom kommer gasen blandas från olika länder, vilket skulle göra det ännu enklare för Europa att köpa den. Men inte bara det. Ryssland har på detta sätt även allierat sig med den största Nato-armén i Europa.

Enligt Lars Bern har världen skiftat så mycket nu att Turkiet förmodligen inte ens är intresserat av att gå med i EU, något som var på tapeten tidigare.

– Man skiter fullständigt i det, säger han. Utan man vill in i de olika organisationer som Ryssland och Kina håller på att bygga upp utanför västvärlden. Frågan är hur länge USA klarar av att ha kvar Turkiet i Nato innan man ser till att de blir uteslutna.

Lars Bern och Mikael Willgert diskuterar även de så kallade covidvaccinen och de skador som dessa substanser orsakar. Ju fler sprutor man tar, ju svagare kan immunförsvaret bli, enligt Bern. Detta innebär att kroppen får svårare att bekämpa allsköns sjukdomar, som cancer.

– Det var en person som kontaktade mig, säger Mikael Willgert. Han sa att personer på Gotland som jobbar med ALS tidigare hade typiskt fem ALS-patienter, men nu har det ökat till över 20. Och det finns ingen riktig förklaring. På kort tid har alltså antalet fyrdubblats.

Enligt Bern krävs det ”väldigt mycket forskning” kring vad som nu pågår i världen.

– Det vi ser är ökad dödlighet, väldigt många unga och vältränade som dör oförklarligt i hjärtmuskelinflammation.

Hjärtmuskelinflammation är ett så pass allvarligt tillstånd att det inte bara kan orsaka snabb död för en person utan också leda till död inom fem år för den som drabbas av det, eftersom det kan orsaka en permanent skada på hjärtmuskeln.

Lars Bern tror att många läkare nu håller på att vakna, och detta kan bidra till att synen på och debatten kring ”vaccinen” till slut skiftar.

– De som kommer hålla käft längst är politiker. För de är urfega, säger han.

– Politiker går hand i hand med läkemedelsindustrin. Vi har ju sett moderata politiker som motionerat i riksdagen att vaccinationer ska göras obligatoriska. Människor ska inte ha rätt att välja själva. Framför allt Moderaterna är helt i säng med läkemedelsindustrin. Men även de andra partierna. Det är ingen som vågar sticka ut.

Enligt Bern kan massvaccinationen mot covid få ”förödande effekt” för världen, särskilt västvärlden, eftersom den varit så besatt av att vaccinera så många möjligt.

– Alla som tagit en massa vaccindoser är skadade, hävdar han. De har ett skadat immunförsvar. De har en underminerad hälsa. De kommer inte vara lika effektiva i sin yrkesutövning som de annars hade varit. De kommer mycket lättare bli sjuka.

Samtidigt påpekas det att olika ”batcher” av vaccinet tycks vara olika skadligt. Efter vissa satser dör flera personer, medan det från andra inte har dött någon. Personer som tagit substansen kan se från vilken sats den kommer.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program