Lars Bern: Oligarker bakom klimataktivism – ”Vill destabilisera nationell politisk makt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västerländska oligarker stödjer klimataktivister och andra vänsterprojekt i ett ”subversivt syfte” för att störta nationalistiska politiska krafter och omstöpa samhället efter sin egen agenda. Det säger Swebbtvs kommentator Lars Bern till Swebbtv Nyheter.

Hur kommer det sig att så många stenrika människor stödjer ”klimataktivism”?

Storbritanniens monark Charles III kallas för ”klimatkungen”. Och enligt landets nya premiärminister Rishi Sunak, som är god för 730 miljoner pund och därmed är rikare än kungen, är den så kallade klimatkrisen ”tydlig och den är brådskande”, och han vill se ”nettonollutsläpp”.

2020 spenderade miljardären George Soros en miljard dollar på att starta ett ”globalt universitet för att bekämpa auktoritära regeringar och klimatförändringar”, uppgav Financial Post då.

För ett par dagar sedan rapporterade Aftonbladet att klimataktivistgruppen ”Just stop oil”, som fått medial uppmärksamhet efter att man kastat tomatsoppa på van Gogh-tavlor och vandaliserat köpcentret Harrods med färg, ”finansieras av olje-arvtagerskan Aileen Getty”.

Klimatfrågan framställs som en fråga om altruism, godhet. Men det kan även finnas andra förklaringar. Swebbtvs kommentator lyfter fram ett sådant exempel.

Han menar att det i bakgrunden står globalistiska oligarker med ett revolutionärt, politiskt och anti-nationalistiskt syfte.

– Oligarin, som utgörs av de absolut rikaste, framför allt amerikaner men även britter – jag brukar kalla det för den anglosaxistiska oligarkin – stödjer alla aktiviteter som är icke-nationella, säger han till Swebbtv Nyheter. De går in och stödjer alla möjliga förment ideella organisationer för att använda dem i subversivt syfte. Sådana här organisationer har ju till exempel blivit förbjudna i Ungern, eftersom Ungern vill föra sin nationalistiska politik. Och det är ju något som oligarkin motsätter sig. De försöker sabotera det så mycket de kan.

– Ett sätt att göra det är genom att stödja en rad ideella organisationer, även våldsamma sådana, säger han och tar vänsterextrema Black Lives Matter som exempel.

Avsikten är att destabilisera den rådande politiska makten, enligt Bern.

Många gånger kan det se ut som att de motverkar sitt eget syfte, påpekar han. För vem vill ha ett instabilt samhället? Jo, det finns krafter som vill just det.

– Huvudsyftet är ju att destablisera nationell politisk makt så att globalisterna kan utöva sin egen makt och tvinga på världen sina önskemål och sin vilja, säger Lars Bern.

– Det är min förklaring.

”Men de säger ju att de vill skapa en bättre värld?”

– Haha. Alla förment ideella organisationer säger att de vill skapa en bättre värld. Men för det mesta ställer de ju bara till fanstyg. Dessa organisationer har bland annat använts för att genomföra så kallade färgrevolutioner. De finansierar omstörtande verksamhet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program