”Historiens största medicinska skandal” – meterlånga, gummiliknande blodproppar i vaccinerade

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sture Blomberg, tidigare överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg, varnar nu för att meterlånga, hårda, gummiliknande blodproppar hittas hos döda personer som balsameras i USA. Det handlar om personer som tagit det så kallade vaccinet mot covid-19. Detta diskuterar han tillsammans med Lars Bern och Mikael Willgert i ett nytt avsnitt av Swebbtv Vetenskap.
– Man borde avbryta hela det här globala medicinska experimentet omedelbart, säger Lars Bern om massvaccinationen mot covid.

Det är i Swebbtv Vetenskap som tidigare överläkare Sture Blomberg berättar om att maskliknande blodproppar hittas hos ”vaccinerade” efter balsamering i USA, en procedur som är vanlig där och som bland annat innebär att konserverande vätska sprutas in i kroppen.

– När vaccinationerna hade kommit igång fick man problem. Det var svårt att spruta in vätska. Då hittade man stora, vita, hårda, gummiliknande proppar, säger Sture Blomberg.

Och det ökar undan för undan. Enligt balsameraren Richard Hirschman har det ökat från 30 procent till 80 procent hos hans döda patienter.

– Det är de vaccinerade patienterna som har de här proppparna, säger Sture Blomberg. Han gör cirka 400-500 balsameringar per år, och har hållit på med detta i 20 år. Ett tiotal balsamerare har slagit larm om detta. I stället för två timmar tar proceduren fyra timmar. Det är ingen vanlig blodpropp, utan den är hård och vit. Den kan bli lillfingertjock och upp till en meter lång.

Blodpropparna byggs på långsamt.

– En av balsamerarna som jobbat sedan 1968 har aldrig i hela sitt liv sett något sånt här.

Så vad är det för något? Det kan handla om proteiner som klumpar ihop sig, förklarar Blomberg.

Dessutom har man hittat skyhöga värden som tyder på vanliga blodproppar i kroppen hos levande covidvaccinerade personer.

– Detta är fasanfullt. Hela det här skulle avbrytas omedelbart om de medicinska myndigheterna fungerade som de ska. Men de sitter helt i knäet på läkemedelsindustrin, så de fattar inte sådana beslut, säger Swebbtvs vetenskapliga kommentator Lars Bern.

– Balsamerarna slår larm här, fortsätter Sture Blomberg och påpekar att det här är något som måste undersökas närmare.

– Men få patologer går ut med detta. Det finns en viss rädsla idag att tala sanningen.

I Sveriges görs inte så många obduktioner, påpekar Sture Blomberg. Och balsamerarna i USA hade inte heller helt lätt att hitta de gummiliknande propparna.

– Vi vet inte om detta är alla som vaccinerats. Det hoppas jag verkligen inte. Men av dem som har dött så var det ganska många som hade sånt här, och som var vaccinerade.

Det behöver alltså inte vara så att alla som tagit vaccinet drabbas av sådana här proppar, påpekar Blomberg. Det kan vara så att de potentiellt farliga spikproteinerna, som finns i både ”vaccinet” och viruset, påverkar människor olika.

– Men ju fler booster-doser, ju större är risken att de får det här, tror jag, säger läkaren.

Så vad behöver göras?

– Alla som dör bör obduceras. Titta på blodkärlen, säger Sture Blomberg.

– Folkhälsomyndigheten borde säga att de här personerna ska obduceras.

Nu har det dessutom börjat rapporteras om något som kallas för ”Sudden adult death syndrome”, alltså akut död hos unga vuxna.

– Det har jag aldrig sett innan, säger Blomberg. Det är de här idrottsmännen. De har vaccinerats, det är det som har hänt.

Det han syftar på är alla de unga idrottsmän som faller ihop döda.

– Det är över 1.000 idag, fortsätter han. Globalt, ja. Men det har aldrig förekommit innan.

Många läkare är dock rädda för att tala om allt det här, eftersom läkemedelsindustrin har sådant makt över läkarkåren.

– Det som händer nu är fullständigt ofattbart. Västvärlden är vansinnig. Vi har drabbats av något sorts vansinne. Och det får fortgå, säger Lars Bern.

– Man borde avbryta hela det här globala medicinska experimentet omedelbart.

Enligt Lars Bern handlar det om ”historiens största medicinska skandal”.

– Detta är en katastrof, säger Sture Blomberg om blodpropparna.

Men läkaren utesluter inte att det finns behandlingar.

– Det kanske finns. Litteraturen är stor. Men jag känner inte till det. Frontline doctors i USA har gjort en lång lista på olika sätt att behandla vaccinskador. Och detta är en vaccinationsskada. Det kanske finns olika ämnen som kan göra det. Det här rör ju sig om vätebindningar.

Men även om många ännu inte vågar berätta om eller se realiteten kring vaccinen och det som skett de senaste åren, tror Blomberg att det till slut vänder, även om det går sakta.

Det är nämligen så sådana här förlopp går till.

– Det går väldigt långsamt i början, det händer inte särskilt mycket, men sen stiger det och alla har ändrat sig. Väldigt många förlopp följer den kurvan, förklarar han. Det är som att koka vatten. Först ser man inte så mycket. Men sedan stiger värmen, det bubblar lite och plötsligt bubblar det väldigt mycket. Vi befinner oss inte riktigt där ännu, utan i en uppförskurva. Men jag tror det kommer att slå igenom, att det här var inget bra.

Lars Bern tror att ansvariga politiker först måste reagera, vilket fortfarande inte har skett.

Läs Sture Blombergs eget blogginlägg om blodpropparna HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program