Kommer covidpsykosen tillbaka? – ”De ökar skräcken igen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Media har börjat sätta fart på covidlarmet igen så pass mycket att man får en ”obestridlig känsla av deja vu”, kan man läsa i The Guardian. Men kommer de lyckas?

Nu är covid-19 och ”vaccinet” tillbaka i gammelmedias nyhetsfokus igen, med anledning av så kallade nya ”varianter” av coronaviruset.

”Det är viktigt att vi håller oss medvetna när nya subvarianter dyker upp och muterar under de kommande veckorna och månaderna… Covid-19 kryper tillbaka in i nyhetscykeln… Det finns en obestridlig känsla av deja vu”, står det i The Guardian.

I Expressen kunde man på tisdagen man bland annat läsa att ”skyddet från vaccination eller tidigare infektion räcker inte hur länge som helst och därför rekommenderas människor över 50 år eller yngre som tillhör riskgrupp att vaccinera sig mot covid-19 i höst”.

Så hår långt kommer detta dras?

Den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek tycker sig se ett oroväckande mönster i media, men hon tänker inte lyda.

”De ökar verkligen nivån av covidskräcken igen. Jag är förvånad att de tror att det kommer fungera igen. Å andra sidan är jag medveten om att många fortfarande tror att det var vaccinet som ’fick oss ur pandemin'”, skriver hon i ett inlägg på X.

”De kan sticka upp sin nya variant, sina ansiktsblöjor och sin genterapi där solen inte skiner. När vi sa aldrig mer, menade vi aldrig mer. Motstå mycket, lyd lite”, fortsätter hon.

Redan i mars 2020 hade covid en mycket låg dödlighet på 0,1 procent bland människor under 70 år, varför kritiker ifrågasatt varför det över huvud taget kallades för en pandemi.

Läs också:

Masspsykoser och totalitarism FÖRLORAR ALLTID
Läkare jämför vaccinen med en ”zombieliknande masspsykos”
Överläkaren: Finns ingen nytta med ”vaccinet” – kan vara farligare än covid
Läkare: Naturlig immunitet kan vara tusen gånger starkare än vaccin
Läkare: Pandemin är en orkestrerad global masspsykos
Förra chefsforskaren: Covidskräcken var planerad

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program