Läkare jämför vaccinen med en ”zombieliknande masspsykos”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världen har drabbats av en ”masspsykos” på grund av covid-19 och de så kallade vaccinen. Psykosen är så extrem att många anhöriga inte ens bryter sig ur när en familjemedlem dör av vaccinskador. Det säger specialistläkaren Peter McCullough i ett klipp på nätet.

Den världsledande hjärtspecialisten Peter McCullough har tidigare varnat för att covid blivit en ”masspsykos”. Massvaccineringen borde ha stoppats för länge sen, anser han.

Men det är inte bara myndigheter som nu struntar i att enorma många människor fått allvarliga skador eller dött av de så kallade vaccinen.

McCullough har upptäckt ett annat alarmerande fenomen: att det även finns en blindhet bland anhöriga till de drabbade.

– Det finns en ofattbar brist på upprördhet bland familjemedlemmar när någon dör av vaccinet. Detta är mycket viktigt. Unga människor dör en efter en av vaccinet utan att anhöriga över huvud taget reagerar eller blir upprörda. Detta är vad som kallas för masspsykos. De befinner sig i en formation, nästan som ett zombie-liknande tillstånd, förklarar han.

Enligt McCullough kan det i bakgrunden finnas en stor skamkänsla och samvetskval.

– Det finns en tråd av skam, skuld och ånger. Det finns en förvrängd uppfattning att detta har gjorts för någon annan, för folkhälsan eller för samhällets bästa. Detta är oroväckande. När ett barn dör av cancer startar familjer insamlingar för att hjälpa cancerforskning.

– Men när det gäller covidvaccinen råder det nästan en enhetlig frånvaro från familjer som förlorat en anhörig på grund av vaccinen, hävdar Peter McCullough.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program