Förra chefsforskaren: Covidskräcken var planerad

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Masspsykosen under covid och de märkliga ineffektiva ”åtgärder” som världens länder unisont vidtog mot smittan var ingen slump. De bestämdes på ett övernationellt plan. Det hävdar den rutinerade experten Michael Yeadon i en intervju med CDH TV.

Den så kallade hanteringen av covidpandemin var planerad och bestämdes på hög nivå. Det påstår den förra chefsforskaren hos Pfizer, Michael Yeadon.

Vad hände egentligen under våren 2020, när covidpaniken uppkom och världen stängde ner?

– Det finns inte många hörn i den här industrin som jag inte har någon kunskap om, säger Michael Yeadon till CDH TV. När jag såg mina tidigare kollegor säga saker som jag visste inte var sanna, och som jag visste att de visste inte vara sanna, trillade polletten ner för mig.

Det var då, tidigt 2020, som han förstod att något annat pågick, något större bakom kulisserna.

– Och när jag såg inte bara mitt land stänga ner, utan dussintals andra länder stänga ner samtidigt. Det bevisade, och bevisar fortfarande, en övernationell operation. Det finns inte en chans att det kan ha skett på en lokal nivå, en nationell nivå. Därmed måste det ha skett på en högre nivå. Huruvida det var WHO, World Economic Forum eller någon annan, det vet jag inte. Men detta bevisar absolut att vi inte bara hade fått in nåt virus, och plötsligt fick alla panik.

– Samtliga vidtog samma korkade, ineffektiva åtgärder, som man visste inte skulle fungera, och som inte fanns i något lands pandemiförberedelseplaner, för jag har läst dem alla.

Vidare påpekar Michael Yeadon att människor utan symtom inte smittar varandra med sådana här virus. Det var vida känt. Så varför skulle man plötsligt separera människor? Personer som är sjuka stannar i stort sett ändå hemma självmant. Denna ”åtgärd” visste han var en ren bluff.

Men han går ännu längre än så i sin hårda kritik.

– Vi står inför något mycket värre än ett påstått virus, fortsätter han och påpekar att han tillbringat 32 år i den här industrin. Skadorna på människor från dessa så kallade vaccin… Jag önskar att jag kunde säga att det var oavsiktligt, men det var inte av misstag.

– Jag vet och visste, och skrev det redan innan de blev nödgodkända, att de var farliga. Jag är övertygad om, och skulle svära på en bibel inför en domstol och domare, att dessa injektioner har skapats för att skada människor, lemlästa och döda medvetet.

Se klipp HÄR.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program