Läkare: Pandemin är en orkestrerad global masspsykos

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världens hantering av covid-19 handlar inte om hälsa. Det handlar om något annat, hävdar läkaren Vladimir Zelenko i en intervju. Enligt honom finns det inget medicinskt behov som försvarar den hävdvunna internationella hanteringen av viruset. Så vad är det makthavarna sysslar med?

För ett tag sen deltog läkaren Vladimir Zelenko i tv-programmet ”Joni Table Talk”, där han talade om coronaviruset.

Zelenko har tidigare gjort sig känd som en stark kritiker av de så kallade covidvaccinen och den hysteriska hanteringen av smittan. Han har även framgångsrikt behandlat ett stort antal covidpatienter.

– Detta är inte en naturligt förekommande händelse, säger han i programmet. Det här har varit ett orkestrerat försök att skapa en global panik och isolering, och att använda paniken och isoleringen för att framkalla en masspsykos.

Enligt Zelenko finns det inget medicinskt behov som försvarar den officiella hanteringen av viruset.

– Varför ska friska barn under 18 år ta en experimentell substans med bieffekter när 99,998 procent av dem kommer överleva utan behandling? Det finns inga medicinska skäl att göra det, såvida man inte tror på barnoffer, säger han.

Men inte heller för nästa demografiska grupp finns det någon anledning att vaccinera sig, menar han.

– För friska personer mellan 18-45 år är överlevnadsgraden, enligt CDC (USA:s folkhälsomyndighet, vår anm) 99,95 procent. Med behandling är den nästan hundra procent. Varför ska man injicera dem med något experimentellt? Det finns inga medicinska skäl, såvida man inte tror på människooffer.

– Vad skälet än är, så är det inte medicinskt, betonar han.

En annan sak som avslöjar att covidhanteringen handlar om något annat än hälsa, enligt läkaren, är att naturlig immunitet inte räknas. Bara upprepade doser av vaccinen är bra nog, enligt myndigheter i land efter land, även Sverige.

– Du har naturliga antikroppar. Det innebär att immunförsvaret som du fått av gud har utvecklat en immunrespons. Var skulle man injicera dem med något som ger dem sämre antikroppar och en rad potentiella biverkningar?, säger Vladimir Zelenko.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program