Masspsykoser och totalitarism FÖRLORAR ALLTID

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Dissidenter, oliktänkande – ”kättare” – fyller en viktig funktion för att bryta mänskliga masspsykoser. Det förklarar professor Mattias Desmet i en ny intervju. Till slut raseras massformationen, och de som protesterade mot den kommer ut på andra sidan som nya människor ännu mer i kontakt med ”livets innersta väsen”. Avvikarna utgör en inneboende grindvakt för mänsklighetens etiska principer.

Det är etikprofessor Julie Ponesse från The Democracy Fund som intervjuat Mattias Desmet, professor i klinisk psykologi, som Swebbtv Nyheter skrivit om innan.

Desmet har förklarat den masspsykos, eller massformation, som uppstått bland människor under covid-19 och ”vaccineringen”.

Och han har goda nyheter. Historien visar nämligen att massformationer alltid rasar samman. Detsamma gäller den totalitära transhumanism och teknokrati som vissa nu försöker upprätta.

Den lilla gruppen individer, som inte faller in i psykosen, måste bara fortsätta protestera.

– I slutändan förstör massformationer alltid sig själva. Och totalitarism förstör alltid sig själv. Förstå detta om du tillhör gruppen som inte ansluter sig till massorna: Massorna utmattar och förstör sig själva innan de förstör dig, säger Mattias Desmet och fortsätter:

– Det du måste göra är att fortsätta tala ut. Om du fortsätter göra det kommer massformationen inte kunna gå så djupt att den lyckas förstöra dig. Du måste bara vänta tills massorna försvagas. Sedan kommer den lilla gruppen få dragkraft, bli allt mer kraftfull i samhället och till slut lyckas förändra samhället. Detta eftersom – och det är den goda nyheten – den här lilla gruppen genomgår en mycket snabb psykologisk utveckling. Den blir mentalt mer stark eftersom den ser massornas avhumaniserande inverkan. Om den lilla gruppen fattar rätt beslut, kommer den komma allt närmare mänsklighetens och livets innersta väsen.

Mattias Desmet berättar bland annat om Aleksandr Solzjenitsyns idéroman GULAG-arkipelagen, där det beskrivs hur fångarna i kommunisternas koncentrationsläger blev mer omänskliga mot varandra än vad lägervakterna var mot dem. Men det fanns en liten grupp fångar som vägrade bete sig på det sättet, utan i stället gick i rakt motsatt riktning och blev en ledstjärna av ljus.

– Ju mer de observerade mörkret, ju mer bestämda blev de att representera ett ljus i mänskligheten, säger han. De återupptäckte mänsklighetens etiska principer.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program