Joe Biden ”somnade” under klimatmötet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. Foto: Official White House Photo/Erin Scott

USA:s vänsterpresident Joe Biden slumrade till under klimatmötet i Glasgow, där inledningstalare bland annat predikade om ”domedagen”.

På måndagen inleddes det så kallade klimattoppmötet i Glasgow i Skottland.

Under öppningstalen såg det ut som att USA:s president Joe Biden somnade till, uppger flera medier. Och han filmades när det hände.

SVT skriver att ”det verkar som att han slumrar till”. Sedan väcktes Biden av en person.

Klimatkonferensen i Glasgow hann knappt börja innan de alarmistiska budskapen pumpades ut. Storbritanniens premiärminister Boris Johnson påstod att ”domedagen” snart kommer om klimatkrisen inte hanteras omedelbart. Prins Charles hävdade i sin tur att det krävs en ”omfattande kampanj i militärisk stil” för att ”samla styrkan hos den globala privata sektorn som har biljoner till sitt förfogande”.

Men enligt Ingemar Nordin, professor emeritus i vetenskapsteori, handlar det inte om någon klimatkris, säger han i en ny intervju med Swebbtv.

– Det är inget särskilt allvarligt med klimatet. Det har snarare varit så att den globala temperaturen legat stilla i ungefär fem år, eller gått ner litegrann. Det är ingen klimatkris över huvud taget.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program