Väst på väg mot diktatur – politikerna jobbar inte längre för folket

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det spelar ingen roll hur starka vetenskapliga fakta man har. Säger man något som går emot västoligarkernas intressen, tystas man. Att demokratin i västvärlden blivit så oerhört svag var det som banade väg för vaccinhysterin och den irrationella hanteringen av covid. Det tjänade de finansiella intressena. Man kan tydligt se hur ”västvärlden mer och mer påminner om en diktatur”, säger Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

Hur kunde västvärlden, som ska vara så ”upplyst”, fastna i en häxprocessliknande masspsykos under den så kallade pandemin?

Det beror på att vi inte lever i starka demokratier längre utan i ett samhälle där finansiella intressen och en liten klick av människor tagit makten.

Det handlar helt enkelt om en oligarki, vars intressen det är som styr – oavsett vad verkligheten visar. Och politikerna lyder under dessa intressen.

– Vi har ett samhälle där stora ekonomiska intressen har den mesta makten. Vi lever i en oligarki, säger Lars Bern i Swebbtv. Det är pengarna som styr, och demokratin är oerhört svag, därför att politiker är beroende av att bli återvalda vart fjärde år i Sverige. De har inte råd att få oligarkernas media emot sig, för då förlorar de sina positioner. Tyvärr är det här systemet väldigt dåligt, i och med att vi fått de här stora ekonomiska intressen som styr nästan allting.

Och det är dags för alla förstå detta, menar Bern, åtminstone om man vill ha demokrati.

Annars väntar något mycket mörkt.

– Den som vill ha demokrati, och tror på demokrati, måste på allvar diskutera hur vi stärker demokratin och de demokratiska krafterna mot de här ekonomiska intressena. Lyckas vi inte med det får vi ett oerhört, oerhört otrevlig samhälle. Vi ser ju hur västvärlden mer och mer påminner om en diktatur. Man inför censur, något vi aldrig hört talas om i en demokrati tidigare. Plötsligt är medierna censurerade av de här intressena.

– Vi på Swebbtv har ju själva drabbats av det här. När vi redovisat vetenskapligt dokumenterade fakta rörande de här vaccinen som varit kritisk så har vi blivit censurerade. Man påstår att det är desinformation, men det är det inte. De hjälper inte att ha väldokumenterade fakta bakom det man säger, för går man emot de här intressena blir man censurerad och deplattformerad.

Sveriges regering har nyligen sagt att man ska stötta oppositionen i Belarus. Och man gör det i demokratins namn. Man ska sprida demokrati, hävdar man. Det är iögonfallande. För om västvärldens egen ”demokrati” är en chimär, lär det ju inte vara demokrati man sprider. Enligt Lars Bern måste man ”hitta former för att återskapa en fungerande demokrati mot de här stora ekonomiska intressena som styr i västvärlden”. Men det sker ju knappast. Politikerna framställer ännu väst som demokratins högborg – men det stämmer alltså inte längre.

– Vi är på väg att få ett liknande system, säger Lars Bern angående Belarus.

Läs också:

Masspsykoser och totalitarism FÖRLORAR ALLTID
Professor: Välutbildade mer sårbara för masspsykoser
Läkare jämför vaccinen med en ”zombieliknande masspsykos”
Läkare: Covid har blivit en livsfarlig masspsykos

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program