Läkare: Covid har blivit en livsfarlig masspsykos

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covidpandemin har utvecklats till en farlig ”masspsykos” som kan jämföras med Nazityskland och religiösa sekter som begår kollektivt självmord. Det säger läkaren Peter McCullough i The Joe Rogan Experience, en av världens största poddar.

Den tidigare tv-profilen Joe Rogan har nu vågat genomföra en intressant intervju med läkaren Peter McCullough, som Swebbtv tidigare skrivit om, där denne bland annat hävdar att världens politiker och läkare är som ”förtrollade” av det förhärskande coronanarrativet.

Väldigt få vågar gå emot det.

Det handlar rentav om en ”masspsykos”, hävdar han.

– En masspsykos är ett grupptänk som är så starkt att det kan leda till horribla saker. Exempel på det är kollektiva självmord i religiösa sekter, eller vad som hände i Nazityskland.

Enligt McCullough sker masspsykoser i fyra steg.

– För det första behöver det uppstå en längre period av isolering, som nedstängningarna. Sedan måste människor förlora sådant som de brukade tycka om. Detta har också skett. För det tredje måste det uppstå ett konstant flöde av rädsla och ångest, som rapporteringen om död och nya virusvarianter. Och för det fjärde måste det komma en enkel lösning från en auktoritet, i det här fallet: massvaccinera hela världen. Alla måste ta det. Det handlar inte bara om USA eller Europa. Det är överallt, förklarar Peter McCullough och fortsätter:

– Det intressanta är att det inte spelar någon roll vilket vaccin det är. Bara du tar det. Och när det gäller fjärde steget, vaccineringen, finns det inga gränser för hur absurt det kan bli.

Enligt McCollough fanns det tidigt fungerande behandlingar mot covid. Men detta motarbetades, för att kunna lansera massvaccinering – som nu visat sig fungera så dåligt att ”omikronvarianten” av viruset enkelt tar sig förbi det så kallade vaccinet och infekterar vaccinerade personer. I Danmark uppstår nästan 90 procent av omikronfallen hos de vaccinerade.

Vaccineringen skulle genomföras oavsett vad.

– 85 procent av liven hade kunnat räddas. Detta vet vi eftersom vi genomförde studier, säger Peter McCollough till Joe Rogan. Men nu har enormt många människor dött och det har skett miljontals sjukhusinläggningar helt i onödan. Tidigt fanns det en avsikt att motarbeta behandling och i stället främja rädsla, lidande, isolering och död. Och detta verkar ha varit helt medvetet för att skapa acceptans för, och sedan marknadsföra, massvaccinering.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program