Världsettan: Offrar hellre alla titlar än vaccinerar mig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Novak Djokovic. © Foto: Spekoek (CC BY-SA 3.0)

Det serbiska tennisproffset Novak Djokovic är villig att offra världens finaste titlar och chansen att bli historiens största spelare inom sin idrott för att slippa tvingas injicera sig med det så kallade vaccinet mot covid-19, säger han i en intervju med BBC. Journalisten blir alldeles chockad av att Djokovic är så principfast och inte vill ta det meningslösa ”vaccinet” som är förknippat med en betydande risk för allvarliga biverkningar.

Det är i en intervju med BBC som världsettan i tennis, Novak Djokovic, nu klargör att han hellre förlorar titlar än låter sig tvingas ta ”vaccinet” mot covid-19.

Djokovic fick frågan om han skulle offra tävlingar som Wimbledon och Franska öppna på grund av sina principer gällande vaccinering.

Då förklarar han att ”det är priset jag är villig att betala”.

Djokovic bekräftar också att han själv inte tagit substansen.

– Jag har alltid stöttat friheten att själv välja vad man stoppar i sin kropp. Som elitidrottare har jag alltid varit väldigt noga med vad jag jag stoppar i mig. Baserat på all information jag tagit del av, har jag beslutat mig för att inte ta det (vaccinet, vår anm).

På frågan om han är villig att offra att bli den största tennisspelare genom tiderna svarar han:

– Ja.

BBC-journalisten blir alldeles chockad av att Novak Djokovic inte vill ta läkemedlet, som är förknippat med extremt många biverkningar och inte ens stoppar covidinfektion.

Sjukdomen som läkemedelsindustrins apologeter vill att Djokovic ska ”vaccinera” sig mot är dessutom mildare än en influensa. Djokovic har redan haft smittan, vilket gör vaccinering helt meningslöst.

Redan i september rapporterade Swebbtv om hur det franska tennisproffset Jérémy Chardy tvingades avbryta sin säsong på grund av kraftiga reaktioner från Pfizers coronavaccin. Det gick så långt att han blev funktionsnedsatt och kanske aldrig kan spela igen.

– Sedan jag fick mitt vaccin har jag haft problem, jag har haft en rad problem. Plötsligt kan jag inte träna, jag kan inte spela, sade Chardy till AFP och ångrade att han tog ”vaccinet”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program