Tennisproffs i svår smärta efter vaccinet: ”Jag kan inte spela”

Foto: Carine06/Flickr

Det franska tennisproffset Jérémy Chardy tvingas avbryta säsongen på grund av kraftiga reaktioner från Pfizers coronavaccin. Han får häftiga smärtor i hela kroppen när han anstränger sig fysiskt, rapporterar AFP/Lequipe.

Det är den franske tennisspelaren Jérémy Chardy som nu tvingas avbryta säsongen.

Enligt Chardy har han fått kraftiga reaktioner från Pfizers coronavaccin, som han tog i augusti.

– Sedan jag fick mitt vaccin har jag haft problem, jag har haft en rad problem. Plötsligt kan jag inte träna, jag kan inte spela, säger han till AFP.

34-åringen, som är rankad 73 i världen, får våldsamma smärtor i hela kroppen så fort han anstränger sig fysiskt.

Han har varit i kontakt med två läkare och tagit en rad tester. Men framtiden är osäker. Han vet inte hur länge problemen kommer pågå eller om han kommer tillbaka. I värsta fall blir detta hans sista säsong, befarar han.

Jérémy Chardy rentav ångrar att han tog vaccinet, men påpekar att han inte kunde veta att detta skulle hända.