Tennisproffs i svår smärta efter vaccinet: ”Jag kan inte spela”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Carine06/Flickr

Det franska tennisproffset Jérémy Chardy tvingas avbryta säsongen på grund av kraftiga reaktioner från Pfizers coronavaccin. Han får häftiga smärtor i hela kroppen när han anstränger sig fysiskt, rapporterar AFP/Lequipe.

Det är den franske tennisspelaren Jérémy Chardy som nu tvingas avbryta säsongen.

Enligt Chardy har han fått kraftiga reaktioner från Pfizers coronavaccin, som han tog i augusti.

– Sedan jag fick mitt vaccin har jag haft problem, jag har haft en rad problem. Plötsligt kan jag inte träna, jag kan inte spela, säger han till AFP.

34-åringen, som är rankad 73 i världen, får våldsamma smärtor i hela kroppen så fort han anstränger sig fysiskt.

Han har varit i kontakt med två läkare och tagit en rad tester. Men framtiden är osäker. Han vet inte hur länge problemen kommer pågå eller om han kommer tillbaka. I värsta fall blir detta hans sista säsong, befarar han.

Jérémy Chardy rentav ångrar att han tog vaccinet, men påpekar att han inte kunde veta att detta skulle hända.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program