Sveriges regering går vidare med covid-”vaccinering” av barn

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

Sveriges regering har nu gett Folkhälsomyndigheten i uppdrag att utreda förutsättningar för att kunna överlåta så kallad covidvaccinering till privata aktörer. Detta för att ”öka tillgängligheten till vaccination även utanför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, t.ex. för vaccination av barn”, skriver regeringen.

Den SD-stödda högerregeringen i Sverige ger nu Folkhälsomyndigheten i uppdrag att utreda förutsättningarna för att överlåta covidvaccinering till privata vårdgivare.

Detta ”i syfte att öka tillgängligheten till vaccination även utanför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, t.ex. för vaccination av barn”, skriver Socialdepartementet på torsdagen.

Likaså ska man se över vilka möjligheter myndigheten har att ansvara för distribuering av vaccin till privata aktörer samt hur hela upplägget skulle kunna utformas, förklaras det.

Man vill alltså gå längre än Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tidigare har Sveriges Radio rapporterat att vissa svenska föräldrar åker till andra länder för att kunna spruta in substansen i sina barn. Detta eftersom Folkhälsomyndigheten inte längre rekommenderar covidvaccin till barn, även om de är äldre. Därmed kan föräldrar inte ”vaccinera” sina barn mot covid i Sverige, påpekades det i april.

”En förutsättning för att vaccin ska kunna överlåtas till privata aktörer är att det finns ett nationellt överskott av vaccin samt att det kan ske med full täckning för statens kostnader”, skriver Socialdepartementet.

En rad kritiska läkare och forskare har totalsågat det så kallade covidvaccinet och bland annat kallat det för ett ”anti-vaccin” eftersom det visar sig ha motsatt effekt; det hjälper viruset i stället för att stoppa det. Nyligen varnade en ledande amerikansk specialistläkare för att covidsprutan är ännu farligare än befarat och har en ”mycket lång effekt i kroppen”.

Läs också:

Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”
Läkaren: Att inte ta vaccinet ”bästa beslutet någonsin”
Läkaren: Vaccinet har fått motsatt effekt – ”häpnadsväckande”
Läkare: Covidsprutan ett ”totalt misslyckande” – det är ett ”anti-vaccin”
Läkare: ”Vaccinet” det farligaste läkemedlet någonsin
Bill Gates sågar ”vaccinen” – stoppar inte infektion, klarar inte mutationer och har ”väldigt kort varaktighet”
Musk: Jag kände mig döende efter covidvaccinet
Läkare: ”Det mest kriminella var att uppmana personer med naturlig immunitet att ta vaccinet”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program