Läkaren: Vaccinet har fått motsatt effekt – ”häpnadsväckande”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. © Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0)

De så kallade vaccinen mot covid-19 har spårat ur och orsakar i stället motsatt effekt. De gör smittan värre. Det hävdare den amerikanska läkaren Peter McCullough i Infowars. Det är tvärtom de ovaccinerade som klarar sig bra, enligt kardiologen.

Hur kommer det sig att upp till 97 procent av de som dör med covid i Sverige är ”vaccinerade”? Även de som smittas och hamnar på IVA är till cirka 90 procent vaccinerade.

Och ungefär så har det sett ut i statistiken sedan lång tid tillbaka.

Vecka 3 2023 registrerades 13 IVA-fall i Sverige. 12 stycken var vaccinerade. Samma vecka var det 126 coviddöda, varav 112 vaccinerade. Totalt registrerades 1.951 covidfall i Sverige vecka 3 i år. 1.751 av dem var vaccinerade.

Den världsledande kardiologen Peter McCullough kan ha svaret.

Han påstår nämligen att vaccinen gör smittan värre.

– Vi har kommit till en situation där det nästan verkar vara en statlig operation mot den egna befolkningen i alla länder – samtidigt. Och på en makronivå ser man att de länder som tillät läkare och andra att vara oberoende – de skrev inte på denna vaccinagenda – de kommer ut ur detta på ett fantastiskt sätt. Som Haita och Elfenbenskusten. En analys visar att Afrika klarat detta fantastiskt. Där är covid i stort sett över. Varför? För att de inte tog vaccinen.

Sedan hänvisar han till en annan analys.

– Covidvaccinen skapar mer fall av covid-19, och ökar coviddödligheteten. Hur kan det vara så? Vaccinen missriktar immunförsvaret, så att det inte kan hantera en ny variant av sars-cov-2. Man får i stället ett svårare förlopp. De sprider viruset lättare. Vaccinen har fått motsatt effekt.

– Vi har alltså kommit till en situation att ju mer vaccin länder tar ju värre drabbas de. På vissa sjukhus i Australien är 99 procent, om inte 100 procent, av australiensarna med covid-19 på sjukhuset fullvaccinerade. 10 procent av människorna i Australien har inte tagit vaccin. Så det är de ovaccinerade i Australien som ser fantastiska ut.

– Det är häpnadsväckande att vaccinen har fått en så motsatt effekt som de fått, påpekar han.

Läs också:

Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”
Malone: Vaccineringen byggde på ”tro och hopp” – inte vetskap

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program