”Mycket lång effekt i kroppen” – covidsprutan ännu farligare än befarat, enligt läkare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Risken från ”covidvaccinet” kan bestå i minst två år. Det varnar nu den amerikanska specialistläkaren Peter McCullough för, under ett vittnesmål i senaten i Pennsylvania. Enligt läkaren orsakar sprutorna stora, gummiliknande blodproppar som inte löses upp.

Det så kallade covidvaccinet, som av läkare bland annat kallats för det farligaste läkemedlet någonsin, är ännu farligare än man trott.

Enligt den världsledande kardiologen Peter McCullough skapar det motståndskraftiga blodproppar. Risken kan bestå i minst två år.

Detta förklarade han i en utfrågning i senaten i Pennsylvania.

Sprutorna producerar coronavirusets giftiga spikprotein.

– Vaccinen orsakar otvetydigt blodproppar genom mekanismen att det producera spikproteinet. Spikeproteinet, som nu finns i kroppen hos alla som har tagit dessa vaccin, främjar blodproppar – stora blodproppar, förklarar Peter McCullough.

Sedan hänvisar han till en FDA-studie som beskriver tusentals blodproppar i ett prov. De gick ända från fotleden upp till höften.

– De största blodpropparna vi någonsin sett. De går upp i lungorna. 11 procent av fallen var dödliga. Min erfarenhet av dessa blodproppar är att de är enormt resistenta mot blodförtunnare. Vi använder alla olika typer av blodförtunnande medel, lägger till ytterligare läkemedel, men de försvinner inte som karakteristiska blodproppar.

– Studier visar att spikproteinet finns inuti blodpropparna, viker ihop sig och bildar vad som kallas amyloidstrukturer. Amyloidstrukturer är som gummi i människokroppen. De ser ut som gummi, och blodpropparna är stora och gummiliknande, och de löses inte upp. En mycket oroväckande artikel nyligen publicerad hade ett urval av miljoner och åter miljoner patienter från 2021. De hade ovaccinerade och vaccinerade. De gjorde noggranna näthinneskanningar.

– Detta är häpnadsväckande: de fann astronomiska nivåer av blodproppar i näthinnans artärer och näthinnevener hos de vaccinerade jämfört med de ovaccinerade. Och det var bara med två doser skott från 2021.

Enligt Peter McCullough finns det en åtminstone tvåårig risk för alla som tog sprutorna 2021.

– Två år senare finns de kvar, de är fortfarande kvar, fortsätter han. Risken finns där. Så vad jag säger är, att dessa vaccin har en mycket lång effekt i människokroppen. Och när vi ser blodproppar i artärerna, små artärer och ögonven, reflekterar det vad som händer i kroppen. Blodpropparna kommer från annat håll.

Se hela hans vittnesmål HÄR.
Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program