Läkare: ”Det mest kriminella var att uppmana personer med naturlig immunitet att ta vaccinet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Det så kallade covidvaccinet har troligen gjort mer skada än nytta och ”det mest kriminella” av allt är att människor som redan hade haft sjukdomen, och som därmed fått riktig, naturlig immunitet, ändå uppmanades att ta sprutan. Det säger den brittiska hjärtläkaren Aseem Malhotra till Epoch Times Jan Jekielek.
– Detta är bortom kriminellt, säger läkaren.

Det är i en intervju med Epoch Times som den berömda brittiska kardiologen Aseem Malhotra gör flera anmärkningsvärda uttalanden.

Bland annat hävdar han att ”vaccinet” mot covid-19 troligen gjort mer skada än nytta.

Många lever i en falsk uppfattning av att biverkningar är sällsynta. Så är det inte.

– De har också en falsk uppfattning av fördelarna, säger Malhotra och går emot dem som tror att ”vaccinet” stoppat den så kallade pandemin.

– Covid muterade oberoende av vaccinet. Det har blivit mildare. Det är vad som sker med sådana här virus. Häromdagen fick jag frågan om vi hade varit i en bättre eller sämre position utan vaccinet. Ärligt talat så vet vi inte. Men jag tror att vi hade varit i en bättre position om vi inte hade haft vaccinet över huvud taget. Då hade vi troligen gjort mindre skada på människor.

Enligt Aseem Malhotra är det större risk att drabbas av en allvarlig vaccinskada än att hamna på sjukhus från covid. Det visade redan den randomiserade kontrollstudien, hävdar han.

– Och det var under den ursprungliga Wuhan-varianten. Tänk på det, fortsätter läkaren. Under den farligaste vågen så var det ändå mer skadligt. Viruset har muterat och blivit mindre farligt, men du har samma nivå av skada från vaccinet. Det finns väldigt starka argument för att samhällen hade klarat sig mycket bättre utan den här mRNA-teknologin.

Han tror att vaccinen haft en ”stor negativ effekt” på människors hälsa. Samtidigt har det har raserat förtroendet för den mediciniska professionen.

Det värsta av allt – det ”mest kriminella” av allt – är att personer med naturlig immunitet mot covid, alltså personer som redan haft sjukdomen, uppmanades ta sprutan, anser han.

– Det mest kriminella var att uppmana personer som hade naturlig immunitet att ta vaccinet. En del bevis tyder på att du löper tre gånger större risk att få en allvarlig biverkning om du redan haft covid och tar vaccinet, säger kardiologen. Särskilt inom de första månaderna. Detta är bortom kriminellt. Låt oss bara kalla det för vad det är.

Enligt Aseem Malhotra är läkemedelsindustrin – Big Pharma – en ”psykopatisk entitet”.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program