Läkare: ”Vaccinet” det farligaste läkemedlet någonsin

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De så kallade vaccinen mot covid-19 är den farligaste medicinska produkt som någonsin tagits fram. Det säger den amerikanske läkaren Ryan Cole i en ny intervju.

Det är i en intervju med USAWatchdog som specialistläkaren Ryan Cole bland annat talar om det ”mystiska” syndromet Sudden Adult Death Syndrome (SADS), som Swebbtv skrev om nyligen.

Unga människor dör plötsligt utan att någon dödsorsak går att fastställa.

Men enligt Ryan Cole finns det en förklaring till plötsliga dödsfall runt om i världen.

– Det beror på att människor får ett toxin i sin kropp som inflammerar deras hjärta. Det finns en tidig studie på möss som visar att mRNA-vaccinen förstorar hjärtat och gör att det förlorar volym att pumpa. Går det inte att pumpa tillräckligt med blod får man inte tillräckligt med syre, och till slut får man hjärtsvikt och dör. Jag har sett obduktionsvävnader från triathleter som fallit ihop och dött. Detta är personer som är på toppen av sin fysiska prestation.

– Dör atleter då och då? Visst. Vanligtvis handlar det om ett par per månad. Men nu handlar det om hundratals. Varför? Finns det något nytt i mänskligheten? Det kan du ge dig på. En toxisk lipidnanopartikel och toxisk modifierad RNA som inte stänger av. Det påstås att vaccinbiverkningar bara sker under de första dagarna. Men det här är genprodukter.

Enligt Ryan Cole kvarstår de farliga delarna av ”vaccinet”, som spikproteinet, under lång tid.

– Vi stoppar in något i kroppen som inte bryts ner, och som skapar ett giftigt spikprotein. Det är bestående. Sprikprotein kan kvarstå i upp till 15 månader. Det är galenskap att fortsätta pracka på människor den mest dödliga, farliga medicinska produkt som någonsin tillåtits att bestå i mänskligheten. Och vi har fortfarande vaccinmandat? Varför är vårt land så korkat?

Cole jämför också den hänsynslösa covidhanteringen med kommunism.

– Systemet har blivit hypnotiserat. Det är fascinerande att se till historien. Närhelst det skett en kommunistisk revolution tar de alltid över sjukvården först. De försöker göra samma sak nu. Och det man absolut inte får göra inom kommunism är att ställa frågor.

– Varför attackeras jag? För att jag ställer frågor och pekar ut det uppenbara.

Lyssna på en annan ny intressant intervju med honom i ämnet HÄR, där han bland annat säger att det är ett brott mot mänskligheten att använda ”vaccinet” på barn men även vuxna.

– Säkra och effektiva är en lögn, säger han om de så kallade vaccinen.

Se Ryan Coles hemsida HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program