Musk: Jag kände mig döende efter covidvaccinet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Elon Musk. © Foto: ZACK/MCOM (Ministério Das Comunicações) (CC BY 2.0)

Twitters ägare Elon Musk hade covid-19 innan det fanns några ”vaccin”. Det var som en mild förkylning, berättar han på Twitter. Men sedan började han ta de så kallade vaccinen. Efter den andra mRNA-boostern kändes det som att han höll på att dö i flera dagar. Han fick ”kraftiga biverkningar” och vet inte om han fått permanenta skador.

Det är i en Twittertråd om vaccinbiverkningar som Elon Musk som berättar om sina egna erfarenheter av de så kallade covidvaccinen.

”Jag fick kraftiga biverkningar av min andra booster-spruta. Kändes som jag höll på att dö i flera dagar. Förhoppningsvis inga permanenta skador, men jag vet inte”, skriver han i ett svar.

Sedan berättar han att hans kusin också drabbats.

”Min kusin, som är ung och vid bästa hälsa, fick ett allvarligt fall av myokardit. Fick åka till sjukhuset”, fortsätter han.

Dessutom hade Elon Musk själv, berättar han, redan haft covid-19. Det var som en mild förkylning. Han hade det innan det fanns några ”vaccin”.

Men sedan började han ta sprutorna.

”Jag hade covid-19 innan vacciner kom ut och det var i princip en mild förkylning. Fick sedan J&J-vaccin utan negativa effekter, förutom att det gjorde ont i armen. Första mRNA-boostern var ok, men den andra krossade mig”, förklarar han.

Johnson & Johnson/Janssens vaccin är ett vektorbaserat sådant. ”Vaccinen består av ett försvagat ofarligt virus där man har satt in en gen som kodar för ett antigen”, kan man läsa på Läkemedelsverkets hemsida. Det ska alltså ha varit det första han tog.

Sedan tog Elon Musk mRNA-sprutor som påfyllnadsdoser, säger han.

2020 sade Elon Musk att han inte tänkte ta något coronavaccin alls.

– Jag är inte i riskzonen för covid, inte mina barn heller, sade han i New York Times podcast Sway.

Men inte ens världens rikaste kunde stå emot vaccinindustrins officiella narrativ, och Musk ändrade senare sin initiala slutsats om de så kallade vaccinen. Nu kanske han får ändra sig igen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program