Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

mRNA-”vaccinen” mot covid måste stoppas omedelbart. Det råder ingen tvekan. Det är budskapet från MIT-professorn Retsef Levi, som publicerat ett offentligt budskap om detta på sin Twitter. Det han säger är mycket oroväckande. Enligt professorn är detta ”den mest misslyckade medicinska produkten i medicinska produkters historia”.

Allt fler röster höjs nu allt starkare för att stoppa de så kallade covidvaccinen

MIT-professorn Retsef Levi säger rakt ut att ”läkemedlet” måste upphöra. Nu.

På Twitter har han publicerat en film där han noga förklarar varför.

Retsef Levi har tidigare visat att israeliska myndigheter mörklägger information om covidvaccinets biverkningar.

– Jag gör den här videon för att dela min starka övertygelse om att alla covid-19-mRNA-vaccinationsprogram måste upphöra omedelbart, säger han i sitt nya klipp. De borde upphöra eftersom de helt misslyckats med att uppfylla alla de utannonserade löftena om effektivitet. Och ännu viktigare, de borde upphöra på grund av de växande och obestridliga bevis att de orsakar en aldrig tidigare skådad skada, inklusive död hos unga människor och barn.

Levi blev personligen bekymrad över vaccinfaran vid mitten av 2021, säger han, när det stod klart mRNA-vaccinen orsakar myokardit, hjärtmuskelinflammation.

Och det är inte ofarligt, som vissa påstått.

– Eftersom myokardit är känt för att vara svårt att diagnostisera, eftersom det ofta har vaga symtom eller till och med kan vara subkliniskt utan symtom – och det är känt för att vara en frekvent orsak till plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus särskilt bland unga människor – var jag mycket oroad över att det inte skulle upptäckas av de befintliga systemen för vaccinsäkerhetsövervakning, fortsätter han.

Samtidig finns det ”upprepade bevis för att mRNA:t och lipiderna faktiskt penetrerar blodsystemet”, enligt professorn. Likaså finns det starka bevis för att dödsfall nära efter vaccinering orsakats av vaccinframkallad myokardit, förklarar han.

– Vid det här laget tror jag att det finns avgörande kumulativa bevis som bekräftar vår oro att mRNA-vaccinen verkligen orsakar plötsligt hjärtstillestånd som en följd av vaccininducerad myokardit. Och detta är potentiellt bara en mekanism genom vilken de orsakar skada.

– Så med alla dessa bevis tror jag inte det finns något annat etiskt eller vetenskapligt val än att ta borta dessa medicinska produkter från marknaden och stoppa alla mRNA-vaccinationsprogram. Detta är tydligt den mest misslyckade medicinska produkten i medicinska produkters historia, både vad gäller effektivitet och säkerhet. Och vi måste undersöka och fundera ordentligt: Hur hamnade vi i en situation där det också är den mest lönsamma medicinska produkten i medicinska produkters historia?, avslutar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program