Läkare: Det är inget vaccin – det är en trojansk häst

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

" Jag betraktar inte detta som ett vaccin, utan det är en helt ny teknik, ett messenger-RNA som man injicerar." Arkivbild. Foto: Spencerbdavis

De så kallade vaccinen mot covid-19 är inte att betrakta som vaccin. De har dålig effekt, kan förstöra immunförsvaret och leder till många biverkningar. Det förklarar överläkare och docent Sture Blomberg i en ny intervju med Swebbtv.

Sture Blomberg, överläkare och specialist i anestesi och intensivvård, är en av de personer som skrivit under den omtalade debattartikeln i Läkartidningen i september, som varnar för covidvaccinering av barn.

”Nu har Folkhälsomyndigheten beslutat sig för att rekommendera vaccination för barn från 12 års ålder, vilket är obegripligt”, skriver ett stort antal läkare och specialister under rubriken ”Vaccin från 12 år – mot vetenskap och beprövad erfarenhet”.

Swebbtv har intervjuat Sture Blomberg om vaccination av barn, som han tycker är fel bland annat eftersom barn kan hantera covid-19 på egen hand.

– Barnen blir ju inte sjuka. Mortaliteten bland barn är extremt låt, nästan obefintlig. De har ett medfött immunförsvar som är väldigt starkt. Jag är övertygad om att väldigt många barn redan är immuna, säger han till Swebbtvs Jesper Johansson och fortsätter:

– Sen när det gäller skyddseffekten av den här vaccinationen, så är den väldigt liten. Israel har ju vaccinerat hela sin befolkning. Där jämförde man den skyddseffekt man får av naturlig genomgången sjukdom, naturlig immunitet, med den man får av vaccination. Den ena studien var på 700.000 människor och den andra på 2,5 miljoner människor. Jämfört med naturlig immunitet så var skyddseffekten bara 7-14 procent.

Enlig Sture Blomberg är vinsten från vaccinen låg.

– Man har inte mycket att vinna på det, framför allt inte på barn som inte blir sjuka. Däremot finns det väldigt många biverkningar. Biverkningsrapporterna under 2021 var tio gånger så många som under 2020. Och då inräknas 25.000 olika medicinska substanser under 2020. Alltså: tio gånger fler biverkningsrapporter under 2021, med vaccination. Sen vet man också att det är en underrapportering. Det finns de som säger att man rapporterar kanske 1-10 procent av de biverkningar som finns.

Jesper Johansson frågar Sture Blomberg varför det blir så många biverkningar från just coronavaccinen.

– Jag betraktar inte detta som ett vaccin, utan det är en helt ny teknik, ett messenger-RNA som man injicerar. Immunförsvaret har tre försvarslinjer: Huden och magsyran, det medfödda immunförsvaret som alla har och som försöker hålla inkräktare på utsidan samt, när dessa fallerar, antikroppar som angriper inkräktare. Men det här vaccinet börjar producera inkräktare, fiender i de egna cellerna, svarar Blomberg.

– Jag tycker det är mycket märkligt att man ska producera antigener i de egna cellerna. Det är att föra in en trojansk häst i cellerna. Sen ska man då i ett andra skede bilda antikroppar mot detta. De här spikproteinerna är väldigt skadliga, och även antikropparna har visat sig vara skadliga.

Enligt Sture Blomberg finns det en studie som visar att de antikroppar som bildas mot spikproteinet hos personer som haft covid-19 även angriper de egna cellerna.

Vad kan det bli för konsekvenser om man vaccinerar barn?

– Jag tror det är skadligt för immunförsvaret att göra detta. När det gäller vuxna har det visat sig att vissa delar av makrofagerna (cell i immunförsvaret, vår anm) angrips och försvinner. Delar av immunförsvaret förstörs. Jag tror det kan bli många autoimmuna sjukdomar i framtiden för barnen. Långtideffekterna är ju helt otestade.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program