”Det var aldrig en pandemi” – definitionen ändrades för att sälja vaccin

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Covid-19 var aldrig någon pandemi. Den kunde sägas vara det för att definitionen av pandemibegreppet ändrades för ett antal år sedan. Det säger Swebbtvs vetenskapliga och politiska kommentator Lars Bern i ett nytt program.

Det var eftersom WHO 2009 ändrade definitionen av vad en pandemi är som covid-19 kunde definieras som det. Tidigare krävde en pandemi ett mycket högt antal svårt sjuka och döda.

– Det var aldrig en pandemi. Världshälsoorganisationen definierade om begreppet. Och den här organisationen är i stor utsträckning finansierad av Bill Gates, som har mycket stora intressen i vaccinindustrin. Det var därför man kunde säga det var en pandemi. Viruset var smittsamt men det var aldrig en infektion som var samhällsfarlig, säger Lars Bern i Swebbtv.

Han förnekar inte att det går att bli svårt sjuk i covid, men påpekar det är relativt få som blir det.

Och nu har smittan muterat till en ännu mildare variant genom omikron.

Lars Bern känner många som haft omikronvarianten, och för dem har det ungefär varit som en förkylning. Han har inte sett någon som helst skillnad mellan vaccinerade och ovaccinerade.

Dessutom har definitionen av vaccin ändrats, från ett läkemedel som ger immunitet till ett som ska förebygga sjukdom.

– De här deifinitionsändringarna syftade till att massförskriva vaccin, så läkemedelsindustrin kunde kamma hem tusentals miljarder. Och det är den situation vi nu har. Men inte bara det. I Sverige har man lagt 22 miljarder på PCR-test. Fullständigt bortkastade pengar.

Enligt Bern är det helt meningslöst att ta ytterligare en dos ”vaccin” efter infektion. Men många tror ändå att det är bra att fortsätta ta sprutan, eftersom de blivit matade med den här informationen av politiker, myndigheter och media. Hela systemet är extremt korrumperat, menar han. Även ansvariga i vården är inbladade i propagandan.

– Det är svängdörrar mellan medicinska myndigheter och läkemedelsföretagen. Det går inte att undvika kollegial partiskhet mellan de här människorna. De här relationerna är viktigare än allmännyttan, fortsätter han,

Bern säger också att han personligen känner individer som haft allvarliga biverkningar av vaccinen, men deras läkare har vägrat anmäla det till Läkemedelsverket.

– Så vi kan utgå ifrån att mörkertalet är jättestort.

Och vissa politiker vill gå mycket längre när det gäller sådant som obligatorisk vaccinering och ”pandemihantering”. Värst är Moderaterna, enligt Lars Bern.

– Får Moderaterna makten blir det livsfarligt för oss. Då kommer läkemedelsindustrins önskemål med tvingande lagstiftning drivas igenom.

– Läkemedelsindustrin kan köpa nästan alla, eftersom det handlar om så mycket pengar. I Kanada kan man nu se kampen mellan arbetarklassen och den här nyliberala härskarklassen. Det ska bli intressant att se hur det slutar.

Att fungerande och billiga läkemedel för behandling av covid-19 stoppats menar Bern har lett till hundratusentals eller miljontals onödiga dödsfall.

– Det är ett rent folkmord. I USA har man använt Remdesivir, som är svindyrt och som orsakar allvarliga och dödliga njurskador, samtidigt som det knappt har någon effekt mot covid-19.

Läs även vår artikel: Låg dödlighet under ”pandemiåret” 2021

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program