”Vaccinen är fullständigt onödiga”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Coronaviruset har muterat så pass mycket att de så kallade vaccinen blivit obsoleta. Det säger specialistläkaren Peter McCullough i en intervju med Dan Balls Real America.

Trots den förkylningsliknande omikronvarianten av Sars-cov-2, som ger människor naturlig immunitet mot smittan, fortsätter massvaccineringen i världen.

I Sverige bedöms många personer nu vänta med dos tre, eftersom de precis haft sjukdomen. Men det håller inte, enligt myndigheterna. Det finns nämligen massor av vaccin kvar, förklarades det under dagens pressträff.

Därför uppmanades de som haft sjukdomen att ta mer ”vaccin” när infektionen lagt sig.

Folkhälsomyndigheten ”uppmanar alla som har möjlighet att fullfölja vaccinationen när infektionen gått ur kroppen”, enligt Omni.

Den världsledande kardiologen Peter McCullough, som jobbat med covid-19 under hela ”pandemin”, sade nyligen i en intervju att vaccinen tvärtom är obsoleta. Det har skett så många mutationer i viruset att produkterna blivit föråldrade.

Därmed finns det ingen mening att riskera biverkningar från läkemedlet, menar han.

– Just nu finns det inga studier eller randomiserade data som visar att vaccinen skyddar mot omikron. Det är som en förkylning. Möjligen mildast bland dem som är helt ovaccinerade, säger Peter McCullough och fortsätter:

– Sjukhusen är inte överbelastade. Och tidig behandling kan hantera detta mycket enkelt. Vid det här laget är vaccinen fullständigt onödiga i den allmänna folkhälsohanteringen.

Enligt McCullough är risken för hjärtmuskelinflammation från vaccinen mycket högre än vad amerikanska CDC beräknade. Det finns en förhöjd risk för män ända upp till 50 års ålder.

Men massvaccinering och vaccinkrav är ännu ett faktum.

– Militären blir stämd för detta nu. Vaccinkraven borde slopas och vaccinen borde tas bort från marknaden för en djup säkerhetsgranskning, säger läkaren.

I stället borde tidig behandling användas, något Peter McCullough länge förespråkat.

– Det finns massor av verktyg som läkare kan använda för att hantera covid-19. Vaccinen är inte nödvändiga. De är inte tillräckligt säkra eller effektiva och borde slopas.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program