Georgia Guidestones har jämnats med marken

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det besynnerliga monumentet Georgia Guidestones – som bland annat innehåller en uppmaning om att världen inte ska bestå av fler än 500 miljoner människor – i sydöstra USA har nu jämnats med marken. Det visar journalisten Dawn White i en film på Twitter.

Igår rapporterade Swebbtv Nyheter att det mystiska granitmonumentet Georgia Guidestones i sydöstra USA delvis förstörts.

Strukturen, som uppfördes av en okänd person 1980 och som bland annat påstås vara sataniska och bestå av riktlinjer för Den nya världsordningen, ska enligt myndigheter ha utsatts för ett bombdåd natten till onsdag amerikansk tid. Explosionen orsakade kraftiga skador, men det mesta av konstruktionen stod ändå kvar.

I sociala medier sprids en film som påstås visa händelsen.

Men bara timmar efter det misstänkta bombdådet, har nu hela strukturen jämnats med marken. Det skriver 11Alive’s Dawn White på Twitter, något även WMAZ-TV rapporterat om.

”Georgia Guidestones är nu helt jämnade med marken. Vi såg en grävskopa knuffa ner dem… De har stått i området i mer än 40 år och inkluderat livsprinciper på 12 språk”, förklarar hon.

White har även publicerat en film som visar att stenarna ligger i en hög på marken.

Enligt Georgia Bureau of Investigation (GBI)togs stenarna ner av säkerhetsskäl.

”Guidestones har blivit helt jämnade! Om detta inte är ett profetiskt tecken så vet jag inte vad det är!”, skriver en användare på Telegram.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program