Film påstås visa när ”New World Order”-monument sprängs i bitar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

En film har släppts som sägs visa när Georgia Guidestones, ett mystiskt monument i USA som påstås innehålla riktlinjerna för ”Den nya världsordningen”, sprängs i bitar. ”Ni frågade efter den, och här är den”, skriver 21st Century Wire som sprider filmen.

Under onsdagen rapporterade Swebbtv Nyheter att granitmonumentet Georgia Guidestones i sydöstra USA har förstörts.

Strukturen, som uppfördes av en okänd person 1980, kopplas till globalister, The Great Reset och New World Order, eftersom den innehåller riktlinjer för hur framtidens mänsklighet ska se ut. Bland annat står det att jorden bara ska bestå av max 500 miljoner människor.

Först var det oklart vad som förstört monumentet. Det påstods bland annat att en jordbävning eller åska orsakat de omfattande skadorna. Men myndigheterna har sagt att monumentet utsatts för ett bombdåd, att ”preliminär information tyder på att okända personer detonerade en sprängladdning vid 04.00-tiden onsdagen den 6 juli”.

Nu sprids en film som sägs visa bombningen. ”Ny video av när ’Great Reset’-Georgia Guidestone sprängs”, skriver 21st Century Wire som publicerat filmen i sociala medier.

GA Bureau of Investigation bekräftar att man släppt en övervakningsvideo från explosionen som förstörde Georgia Guidestones. Filmerna visar explosionen och en bil som lämnar platsen kort efter explosionen. Ingen skadades, skriver man på Twitter.

”Vad fan är det som händer i världen?”, skriver en person som kommentar till filmen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program