”Ingen slump” – World Economic Forum utpekas för klimatfanatiska diktaturfasoner i Nederländerna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det är inte någon slump att Nederländerna försöker kuva sina bönder genom skoningslösa så kallade ”klimatåtgärder”. Det säger Sky News Rowan Dean i ett program. I bakgrunden finns globalistorganisationen World Economic Forum, hävdar han.

Det är Sky News programvärd Rowan Dean som nu utpekar globalistgruppen World Economic Forum – som ”infiltrerat” regeringar i västvärlden – för den nederländska regeringens försök att införa klimathysteriska lagar i landet, lagar som skulle slå extremt hårt mot landets jordbrukare.

Regeringens lagförslag, som kräver sänkta så kallade ”utsläpp”, har skapat ett massivt bondeuppror i landet, som svenska medier ännu tonar ned. Nu har dock Aftonbladet haft en liten notis om att ”Bönder gör uppror mot klimatåtgärder”.

De senaste dagarna har det bland annat spridits filmer i sociala medier som sägs visa hur nederländska poliser skjuter skarpt mot bönderna.

Kanadas premiärminister Justin Trudeau och Nederländernas premiärministern Mark Rutte är WEF-bossen Klaus Schwabs ”guldgossar”, hävdar Rowan Dean.

– Ett annat land som håller på att bli en diktatur är Nederländerna. Och det kanske inte helt och hållet är en slump. Likheterna mellan Kanada och Nederländerna är lika häpnadsväckande som de är oroväckande. Vi ser Kanadas premiärminister Justin Trudeau och Nederländernas premiärministern Mark Rutte, som är ledare för partiet med det skrattretande namnet Folkpartiet för Frihet och Demokrati. Förutom att de delar samma knäppa vänsterhumor, är de guldgossar för Klaus Schwab och globalistfantasterna från World Economic Forum, säger Rowan Dean i ett nytt inslag och fortsätter:

– Bara för några månader sedan var det Kanadas regering som attackerade sina egna medborgare på det mest groteska, skräckinjagande och auktoritära sätt under den så kallade frihetskonvojen. Regeringen fyrste deras bankkonton och svälte alltså de individer som deltog i en legitim, fredlig och demokratisk opposition mot covidrestriktioner.

– Det slutade inte så bra för Justin Trudeau, påpekar Rowan Dean.

World Economic Forum har sagt att ”framtiden byggs av oss”, men anser uppenbarligen inte detta är av ondo, utan att man tvärtom vill ”förbättra världen”.

Tidigare har Mark Rutte, under Davos Agenda 2021, framhävt WEF:s globala ”livsmedelsinnovationshubbar” (se film nedan), påpekar Rowan Dean. WEF själva skriver att Rutte talade gällande ”förvandlingen av livsmedelssystem och markanvändning”.

Se Sky News Australias hela inslag HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program