Därför ska du demonstrera mot vaccinpass på lördag

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den 22 januari arrangeras en stor demonstration mot vaccinpass i Stockholm. I skrivande stund har över 17.000 personer anmält sig till manifestationen. En av dem som tänker delta, Jonas Nilsson, förklarar varför han tycker alla ska medverka i manifestationen.

På lördag arrangerar den så kallade Frihetsrörelsen en stor demonstration i Stockholm mot regeringens införande av vaccinpass.

Det är inte den första demonstrationen, men väntas bli den hittills största. På hemsidan nejtillvaccinpass.nu har över 17.000 personer anmält sig.

– Jag tror detta kan bli en av de största demonstrationerna i svensk historia. Vi kommer bli många. Väldigt, väldigt många, säger Jonas Nilsson från Palaestra Media, som är en av dem som tänker delta i demonstrationen.

I en film förklarar han hur illa covidhanteringen har blivit och varför alla bör protestera.

– I Australien har man till och med upprättat karantänläger och militären kan komma att hämta dig om myndigheterna misstänker att du varit i kontakt med en covidsmittad. Att kalla ovaccinerade för andra klassens medborgare räcker inte för att beskriva den demonisering som pågår. Det är så illa ställt i de här länderna att folk har börjat fly ifrån dem.

Jonas Nilsson berättar att han själv just nu befinner sig i Sydafrika. Där har människor tidigare flytt till Australien eller Nya Zeeland för att undslippa våldet i hemlandet. Men nu har de börjat fly tillbaka till Sydafrika, eftersom covidhanteringen skapat ännu värre skräckländer.

– Människor har alltså flytt från Sydafrika, för att de inte tycker det är tryggt att bo kvar här. Många har flytt till Australien eller Nya Zeeland, eftersom det finns en stark kulturell koppling dit. Men nu flyr de tillbaka. Inte för att det blivit tryggare i Sydafrika. Det har det verkligen inte. Det är snarare värre. Så varför flyr de då tillbaka? Om man tar tryggheten för långt, vilket man gjort i Australien och Nya Zeeland, blir det ett fängelse. Det är två fängelseöar som saknar motstycke.

– De som flyr tillbaka har helt enkelt gjort en omvärdering utifrån den nya situationen och kommit fram till att de föredrar kaoslandet de en gång flydde ifrån framför trygghetsknarkandet.

Enligt Jonas Nilsson finns det en risk att vansinnet eskalerar även i Sverige.

– Detta kan vara en utförsbacke till ett system med digitalt ID, snarlikt det Kina har. Kina har ett socialt kreditsystem där staten bestämmer vad du får och inte får göra, beroende på om staten anser att du varit en duktig medborgare som gynnat kollektivet. Och det är vad World Economic Forum arbetar med att införa. Hela din person kopplas till en QR-kod, med bland annat vaccinpass. På detta sätt kan de stänga ute vem som helst, när som helst, från samhället.

– Jag uppmanar er att delta på lördag. Vi måste markera redan nu.

Demonstrationen äger rum den 22 januari klockan 14.00 på Norrmalmstorg i Stockholm.

Hemsida: https://nejtillvaccinpass.nu/

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program