Succé för dokumentär om ”makthavarna du aldrig valde”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

På bara några timmar har den nya dokumentären av Jonas Nilsson, ”Makthavarna du aldrig valde”, haft mer än 20.000 tittare. Dokumentären, som bland annat handlar om World Economic Forums inflytande i världen, hade premiär igår.

Det var under Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm på lördagen som den nya dokumentären ”Makthavarna du aldrig valde” hade premiär.

Dokumentären är gjord av Jonas Nilsson från Palaestra Media, som tidigare skapat dokumentärer som ”Varför är Sverige en mångkultur?”

Den senaste dokumentären handlar om hur finanseliten påverkar världen och samhället genom organisationer som World Economic Forum och Bilderberggruppen. Den 50 minuter långa filmen visar hur denna påverkan fungerar i praktiken.

Dokumentären släpptes på nätet igår kväll, och har redan haft över 20.000 visningar. Och det stiger fort. Samtidigt har den blivit extremt spridd på Twitter.

– De är väldigt öppna med vad de vill. De vill avskaffa gränser, de vill att globala företag ska inkorporeras med det som vi betraktar som statliga myndigheter, och de vill upprätta en världsregering. Och processen är igång. Detta har de arbetat med väldigt länge, sade Jonas Nilsson i en intervju med Svenska Bok- & Mediemässan i februari.

– Detta är vad de själva säger. Det är en väldigt öppen men samtidigt väldigt mörk agenda, inlindad i fina ord som ”hållbarhet” och ”social rättvisa”. Men vad det egentligen leder till är mer makt till dem, och mindre makt till enskilda nationella stater.

Dock är det knappast ”övermänniskor” som de globalistiska nätverken lyckas värva. Snarare raka motsatsen, menar Nilsson.

– Man ser detta på hela det politiska överskiktet. Alla som varit i trogen tjänst till den globalistiska agendan blir ju belönade efter sitt politiska ämbete. Vårt politiska ledarskikt i Sverige och i världen, som är influerade av de här globalisterna, är högst undermåliga människor. Det är som bäst medelmåttor. Men de blir rikligt belönade för sin trogna tjänst.

För att komma till rätta med problemet bör man framför allt skapa en folklig medvetenhet om globalisternas existens, makt och förhavanden, anser Jonas Nilsson, samt decentralisera styre till lokal nivå. Sedan behöver nationalstater begränsa inflytandet från internationella organisationer.

– Jag anser att människan är född fri, och ska vara fri. Jag tror, av hela mitt väsen, att det som de försöker påtvinga världen är något väldigt omänskligt. De försöker göra något med oss som vi verkligen inte är. Och det är så fräckt, eftersom de är så öppna med sin agenda.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program