”Politik som inte folket efterfrågat” – så avslöjas globalisternas agenda

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisternas enorma makt i världen beror bland annat på en resultatrik och slagkraftig propagandaapparat, förklarar dokumentärfilmaren Jonas Nilsson i en ny intervju med Swebbtv. Till skillnad från exempelvis Ryssland har USA lyckats bygga upp en mycket effektiv ”PR-avdelning”. Globalisterna använder ”mjuk makt” för att förändra världen, menar Nilsson, som nyligen släppte en dokumentär om globalismens framfart.
– Våra politiker säljer ut vårt land till den globala storfinansen, säger han.

Det var i samband med Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm i början av mars som dokumentären ”Makthavarna du aldrig valde” hade premiär.

Och det är alltså Jonas Nilsson som gjort filmen, som handlar hur globalister och globala finansintressen lyckas få västvärldens politiker och medier att följa en och samma agenda.

Filmen har redan haft cirka 180.000 tittare.

– Jag känner mig lite överväldigad av det genomslag filmen fått, säger Nilsson.

I intervjun med Swebbtv berättar han bland annat att han varit i med i nationalistiska Nationell Ungdom, franska Främlingslegionen och en säkerhetsorganisation i Sydafrika. Han har även erfarenhet från den ukrainska Azovbatalajonen, som nu hamnat i världens blickfång.

Jonas Nilsson insåg tidigt att det var något fel med den svenska samhällsutvecklingen. Men när han och andra försökte lyfta centrala samhällsfrågor, som invandringen, var detta allt annat än välkommet. Det uppstod en schism mellan hans grupptillhörighet och samhället, eller etablissemanget.

– Samhället vägrade se att vi har ett problem med invandringen. En stor del av mitt liv har jag levt parallellt med samhället. Jag har inte sett mig som en del av samhället, jag har sett mig som utanför. Det svenska samhället har inte velat ha mig, och jag har inte velat vara i det. Så man levde i en sluten rörelse och rörde sig i takt med det, förklarar han i Swebbtv.

Enligt Nilsson finns det både en amerikansk imperialism och en rysk imperialismen. Dessa skiljer sig åt på centrala punkter. Men det finns likheter mellan Rysslands president Vladimir Putin och Ukrainas president Volodymyr Zelensky, hävdar han. De är båda korrupta. Putin har berikat sig själv på folkets bekostnad, menar Nilsson, medan globalisterna har sina händer i Ukraina på ett sätt som påminner om hur det fungerar även bland västerländska politiker.

– Det är inte presidentlönen som gjort Putin så rik. Det är samma sak med Zelensky, men han säljer i stället ut sitt land till den globala storfinansen och till oligarkerna. Han är oerhört rik för att vara president i ett av Europas fattigaste länder. Man kan se detta även i Sverige. Politiker ingår avtal som inte belönar dem där och då, men i efterhand. Belöning för trogen tjänst.

Vidare förklarar Jonas Nilsson att globalistiska organisationer som World Economic Forum arbetar långsiktigt för att kunna placera rätt man på rätt plats. De utbildar helt enkelt makthavare och får dessa att följa en global linje. Det handlar bland andra om journalister, politiker, kulturarbetare och opinionsbildare. Det är därför som inte ens vänstern längre kritiserar storfinansen och amerikansk imperialism på samma sätt som innan.

– Vaccinpassen är en dörr för att öppna upp för digitalt ID. Det är därför man genomför det. Många har infört vaccinpassen. Men det är ju ingen hård maktutövning som globalisterna använder utan en ganska mjuk sådan. Olika länder har agerat olika i de här frågorna eftersom de har olika traditioner i sin myndighetsförvaltning. I Sverige har vi haft ett visst asky mot ministerstyre. På grund av vårt sätt att se på myndighetsbeslut hamnade vi utanför. Det beror mycket på vem som sitter på vilken plats. Så det var kanske lite av en förklädd välsignelse att det råkade var Anders Tegnell som satt där han satt. Men nu byter man ju ut honom mot en person som kommer från den enda region i landet som infört vaccintvång. Globalisterna flyttar fram sina positioner genom att placera rätt person på rätt plats, säger Jonas Nilsson och fortsätter:

– För att underlätta liknande beslut i framtiden genomför man nu grundlagsändringar.

Nilsson påpekar att globalisterna utövar sitt inflytande genom så kallad mjuk makt.

– Detta är USA väldigt, väldigt duktiga på. Ta den amerikanska imperialismen. Det har funnits ett motstånd mot den, men det har inte varit ett lika stort motstånd som mot den ryska imperialismen. Det beror på att Ryssland arbetar med hård makt, som är väldigt påtaglig. Den är lätt att peka ut och de har en mycket dålig PR-avdelning. Detta medan Amerika nästan bara är en PR-avdelning som gör ett hyffsat bra jobb sett till resultatet. Mjuk makt är förmågan att förmå en annan part att göra något som man själv vill, även om det går emot den andra partens egna identitet eller objektiva intressen, säger han.

– Och de har väldigt många verktyg för detta, däribland direkta möten med sina nyckelpersoner. Vad som pågår där kan vara spekulativt, men vad som inte är spekulativt är hur de påverkar samhället. Det syns bland annat genom hur media mobbar och fryser ut människor som uttrycker åsikter som går stick i stäv med globalisternas vilja. Detta gör att många rätar in sig i ledet för att inte hamna i ett utanförskap.

De som uttrycker ”rätt” åsikter blir däremot prisade. Man använder alltså både piska och morot.

– Samma intressen kontrollerar ju 90 procent av världens medier, så mycket av makten utövas antagligen via media, inflikar Swebbtvs Mikael Willgert.

Västvärldens politikes avslöjar sig själva genom sin märkligt samfällda dagordning, menar Jonas Nilsson. Det handlar bland annat om frågor som klimatet, pandemiåtgärder, invandring, vaccinering och vaccinpass.

– Man ser hur politikerna tar beslut som inte har efterfrågats av den egna befolkningen. Det har inte varit en valfråga eller en öppen diskussion. Och detta sker samtidigt på andra ställen i västvärlden, som det ju primärt handlar om. Besluten tas i samstämmighet, eller andas i takt med varandra överallt. Komplexa frågor, som pandemiåtgärderna, hanteras med sällsynt samförstånd. När det sker måste man börja nysta i politikernas incitament. Ska man göra en lång historia kort kan man säga: våra politiker säljer ut vårt land till den globala storfinansen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program