Attacken mot Trudeau: Själlös ”diktator” som ”inte bryr sig om mänskligheten”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Justin Trudeau. © Foto: CC-BY-4.0: © European Union 2022 – Source: EP (CC BY 4.0)

Kritiken mot Kanadas ledare Justin Trudeau fortsätter. Nu går den förra NHL-stjärnan Theo Fleury till nytt angrepp mot premiärministern. I ett avsnitt av Tucker Carlson Today liknar han bland annat Justin Trudeau vid en trånsjuk, maktgalen diktator som saknar själ och som är i händerna på globalister som infiltrerat Kanada.

Samförståendet mellan folk och makthavare tycks vara på historiskt låga nivåer i vissa västerländska stater.

I Kanada går nu det förra NHL-proffset Theo Fleury till ny attack mot landets premiärminister Justin Trudeau.

Trudeau har blivit extremt impopulär i en del av befolkning på grund av hans hänsynslösa hantering av den så kallade frihetskonvojen, som i början av året genomförde fredliga demonstrationer mot regeringens hårda covidregler.

– Han är det värsta av det värsta som Kanada har att erbjuda, säger Theo Fleury i Tucker Carlson Today. Han har ingen substans. Han har ingen själ. Han bryr sig inte om mänskligheten. Han bryr sig bara om sig själv och makt.

Justin Trudeaus pappa, Pierre Trudeau, var premiärminister i Kanada i två omgångar.

Tucker Carlson undrar om Justin Trudeaus framgångar beror på detta.

– Ja, men jag tror inte att det är han som styr landet. Jag tror att det finns vissa entiteter som har infiltrerat vårt land och tagit över. Jag tror att han utpressas av dessa entiteter. Handlingar talar tydligare än ord. Han vill vara en diktator. Han vill ha full kontroll över allt som vi gör.

Theo Fleury har också en teori om Justin Trudeaus beteende. Fleury hävdar att Trudeau skadades av sin uppväxt, då han ”hängde med kommunister under sin hela barndom”.

– Inom psykologin vet vi att det finns en anledning till ett beteende, och beteendet är ett inlärt sådant från barndomen. Han lärde sig om allt detta som barn, och som vuxen har han sedan fått en position med makt.

Fleury har tidigare liknat Kanada vid ett mentalsjukhus där de galna dårarna styr och hävdat att globalistgruppen WEF är de som egentligen styr landet.

– Detta är planerat och uppsåtligt. World Econommic Forum är i Kanada och styr vårt land och driver the The Great Reset, sade han tidigare i år.

Pappan Pierre Trudeau, som var nära personlig vän med Kubas diktator Fidel Castro, använde ännu hårdare lagar än vad sonen gjorde mot frihetsdemonstranterna i Ottawa i början av året. Pierre Trudeau tog till krigslagar i fredstid under den så kallade oktoberkrisen 1970. Han skickade ut stridsvagnar på gatorna och soldater in i folks hem i jakt på ”terrorister”.

För ett antal år sedan möttes Justin Trudeau av häftig kritik för ett uttalande under ett evenemang i Toronto om att han ”beundrade” diktaturen i Kina. 2016, som Kanadas premiärminister, hyllade Justin Trudeau även kommunistdiktatorn Fidel Castro, rapporterade Aftonbladet då. Han beskrev Castro som ”legendarisk revolutionär och talare”.

2014 publicerade tidningen Huffington Post en artikel rubricerad ”Varför Kanada kommer bli en diktatur under Trudeau”.

Men Justin Trudeau själv har envist sagt att covidåtgärderna, som blivit så hårt kritiserade, är befogade. Han menar att han arbetar för att skydda det kanadensiska folket och tillbakavisar alltså kritiken som riktats mot honom.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program