Trudeau vill att barn och vuxna tar mer covidvaccin: ”Det bästa man kan göra”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det bästa sättet att klara vintern i Kanada är att landets befolkning tar ännu mer ”vaccin”. Det hävdade Kanadas premiärminister Justin Trudeau under en pressträff i Kambodja igår. Folk behöver uppdatera sin covidvaccinering, och ta en influensaspruta, och även förmå sina barn att ta en påfyllnadsdos, hävdar han.

Det var när ASEAN-toppmötet avslutades på söndagen som en journalist sade att sjukhusinläggningarna i Kanada just nu ”skjuter mot höjden”.

Journalisten undrade om Kanadas premiärminister Justin Trudeau funderar på att återinföra munskyddstvång.

Men Trudeau var mer inne på att man ska spruta in mer ”vaccin” i kroppen.

– Det bästa kanadensare kan göra för att förhindra att sjukhus blir överbelastade, för att skydda sig själva och sina nära och kära under kommande vintermånader, är att se till att ens vaccinering är uppdaterad. Snälla, precis som jag gjorde för några dagar sedan, ta din booster mot covid-19. Ta din influensaspruta samtidigt. Se till att dina barn tar en påfyllnadsdos.

– Kanada klarade sig igenom de första vågorna bättre än många andra länder, både gällande hälsa och ekonomi, för att kanadensare skaffade sig en av världens högsta vaccinationsnivåer, fortsatte premiärministern. Och om vi vill ha en bättre vinter än många andra länder måste vi göra det vi vet hur man gör: vaccinera oss för vår egen och andras skull.

Politiker låste ner världen under covid på grund av ett virus som redan våren 2020 hade en dödlighet på låga 0,1 procent för personer under 70 år. Under ”pandemins” första två år dog endast 20 friska barn av covid i Storbritannien. Nu visar också en jättestor studie från Israel, med hundratusentals ovaccinerade deltagare genomförd mellan mars 2020 och januari 2021, att sjukdomen covid-19 inte leder till ökad förekomst av varken hjärtsäcksinflammation (perikardit) eller hjärtmuskelinflammation (myokardit). Samtidigt har vaccinen upprepade gånger stoppats just på grund av detta. I början av november stoppades covidvaccinet Nuvaxovid i Sverige för alla som är under 31 år. Detta på grund av en ökad risk för hjärtmuskelinflammation och hjärtsäcksinflammation. Det var detta proteinbaserade vaccin som skulle göra att ovaccinerade ”som varit skeptiska mot den relativt nya mRNA-tekniken” skulle ”våga vaccinera sig”.

(Läs våra tidigare artiklar om hjärtmuskelinflammation HÄR.)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program