Peter Wahlbeck: Vänstern är bortdribblad av globalisterna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv

Swebbtv är det ”bästa som vi har” i Sverige idag när det gäller kunskap om samhällsutvecklingen. Det säger komikern Peter Wahlbeck i Swebbtv. Han går också till häftig kritik mot dagens vänsterrörelse, som han menar är ”krossad” och ”bortdribblad” av globalisterna.

Swebbtv är det bästa som finns i Sverige när det gäller samhällsanalys. Det menar komikern och debattören Peter Wahlbeck.

– I Sverige har vi en åsiktskorridor. Jag har konsumerat mycket av Swebbtv. Jag tittar mycket på Mikael Willgerts intervjuer, med många duktiga, kompetenta och intelligenta människor. Jag tar till mig mycket kunskap. Jag följer Lars Bern, som är en fantastisk person. Magnus Stenlunds ledare på Swebbtv är spjutspetsen när det gäller att sammanfatta svensk politik idag. De analyser som han gör är träffsäkra och blir bara bättre och bättre, säger han i Swebbtv.

– Och de här lugna och mycket givande samtalen som Mikael Willgert gör med till exempel Lars Bern. Det är i Sverige idag det bästa som vi har när det gäller analyser av samhällsutvecklingen.

Peter Wahlbeck pratar även om vänstern och globalismen. Enligt Wahlbeck har dagens vänster förstörts och blivit helt bortdribblad av globalisterna.

– Vänstern idag är totalt krossad. Vänsterrörelsens hela maskineri om att fajtas mot makteliten har ju inte sett vad som hänt de senaste 20 åren. De har inte märkt hur de superrika, som på vänsterns språk på 1970-talet hette imperialister, har blivit globalister, och hur enormt stora fondföretag har kunnat köpa hela jordklotet. Hur man på 20-25 år har infiltrerat, och smutskastat det fria ordet. Globalisterna, som jag även brukar kalla psykopater, dominerar idag världen fullständigt. De framkallar ekonomisk frustration och andlig stagnation. Folket hålls okunnigt av de styrande. Deras styrka är allmänhetens okunnighet, fortsätter han.

– Globalisterna är totalt cyniska. De kan styra och kontrollera oss och få massorna över hela planeten att i princip göra som de vill, eftersom de också har köpt och äger alla medier.

Media används också för att skrämma folk, förklarar Peter Wahlbeck och tar den så kallade pandemin och ”vaccinen” som exempel.

– Alla löper med som en skock, säger han. Sedan bannlyser, smutskastar och ljuger media om ytterst kompetenta personer som går emot det här och säger det är fel. Vem är det som styr detta? Det är affärsmännen som äger medierna och läkemedelsföretagen, globalisterna, som på ett imperialistiskt sätt har total kontroll av jordklotet.

– Det har aldrig hänt i mänsklighetens historia på den här nivån, påpekar han.

Peter Wahlbeck menar också att globalisterna har lyckats splittra motståndet, både till höger och vänster, och på detta sätt kan ”härska alla”. Vänstern är ”bortdribblad”, hävdar han, men inte heller alternativmedier har lyckats bli så stora att de kan konkurrera med globalisternas makt.

– Genom ”guilt by association” kan man äga alla, smutskasta och dominera, säger han om globalisterna. Det är så jävla enkelt. Det är ett så lätt trick. Vänstern, framför allt, har helt svalt detta. Och vi har i Sverige idag inte en ärlig och frisk journalistkår, som står upp emot detta, lyfter på stenarna och förmedlar till allmänheten vad som är på gång. De är grundlurade.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program