”Kanada ett dårhus där patienterna styr” – World Economic Forum påstås kontrollera landet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Justin Trudeaus vänsterliberala regering i Kanada har utsatt folket för en systematisk mental misshandel de senare åren, och allt ingår i en ”kommunistisk-globalistisk” agenda med World Economic Forum i spetsen. Det hävdar det förra NHL-proffset Theo Fleury i en intervju med Fox News Tucker Carlson. Syftet med att tortera det kanadensiska folket, enligt Fleury, är att förbereda dem för deras dystopiska framtid i ”The Great Reset”.

Hur går det egentligen i Kanada? Har friheten kommit tillbaka efter hänsynslösa covidregler, vaccinpass och brutal diktaturliknande hantering av fredliga frihetsdemonstranter?

Nja. Inte direkt. Vansinnet har snarare eskalerat, menar det förra NHL-proffset Theo Fleury.

Nyligen meddelade till exempel premiärminister Justin Trudeau att han tänker ta bort folkets frihet att köpa och sälja handeldvapen, likt det Demokraterna i USA försöker göra. Men i Kanada finns ingen konstitution som skyddar vapenägandet på samma sätt som i USA.

Enligt Fleury är Kanada numera som ett mentalsjukhus där de galna dårarna styr. På allvar menar han att en ”kommunistisk-globalistisk agenda” har tagit över landet och den kommer bara orsaka en sak: död, precis som alla andra gånger kommunister tagit makten.

– Det här handlar i grunden om ett trauma. Det vi har sett de senaste åren är ett systematiskt trauma och misshandel från regeringens sida. Vi har sett en ökning av mental ohälsa, opioider och självmord. 7-8-åringar har självmordstankar. Detta är planerat och uppsåtligt. Det som Trudeau har offentliggjort är en del av planen och det är dit vi är på väg, säger Theo Fleury i Fox.

– Det är sjukt och äckligt. Och det måste upphöra.

Han verkar alltså mena att regeringen medvetet försöker tortera folket till lydnad och självuppgivenhet. Och detta trauma ska förbereda folket för det som väntar: The Great Reset.

Men i bakgrunden finns en annan kraft, påstår han: globalistgruppen WEF.

– De skapar så mycket kaos och trauma som möjligt. Man legaliserar droger. Fundera på det. Metamfetamin är nu en del av det kanadensiska hälsosystemet. Det är i praktiken vad som sker.

– Det är total galenskap. Den här typen av retorik och ledarskap måste bort och det måste bort nu. Folk kommer få posttraumatiskt stressyndrom av de senaste åren på grund av det som händer. Som sagt. Detta är planerat och uppsåtligt. World Econommic Forum är i Kanada och styr vårt land och driver the The Great Reset, fortsätter han.

– Detta sker i Kanada nu. Manuset följs varenda dag.

Justin Trudeau har tidigare försvarat sin politik med att han vill hålla folket ”säkert”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program